format windows xp sp2 cu bootcamp pe tiger???
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.12.07

cum s formateaza partitia d windows xp de sub bootcamp??

- am intrat in bootcamp asistant beta si am dat start the windows intaller si nu face decat s imi arate boot from cd si orice as face imi intra in widows.

stie cineva cum sa formatez windowsul??multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
vladimir Moldovanu - 20 Decembrie 2007 03:03 AM

cum s formateaza partitia d windows xp de sub bootcamp??

- am intrat in bootcamp asistant beta si am dat start the windows intaller si nu face decat s imi arate boot from cd si orice as face imi intra in widows.

stie cineva cum sa formatez windowsul??multumesc

Poți fi mai clar și mai coerent în exprimare? Deduc că vrei să instalezi un win xp sp2 pe un mac intel, ai tiger și nu-ți iese ceva. Sau totul e OK și vrei acum să faci boot în MAC OS X, nu în windows?
Dacă e asta din urmă, imediat după start, ține apăsată tasta Option/alt și stai un pic, apoi alegi discul de boot. Alternativa este să alegi discul principal de boot din Control Panel, dacă ai apucat să pui driverele pregătite de Boot Camp. Dacă nu, faci ca mai sus, și setezi discul principal de boot, adica MAC OS X volume, din Sys Prefs, startup disk, asta după ce intri în MAC OS X.

[ Modificat: 20 Decembrie 2007 04:24 AM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Ai instalat windowsul sau te-ai blocat la installerul din bootcamp? ca nu se înțelege din postul tău prea bine

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015