iPhone 1.0.2 vs 1.1.1 sau 1.1.2
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 21.03.07

am fost cuminte si Mosul mi-a adus un iPhone deblocat cu fv 1.0.2
pareri pro si contra upgrade la 1.1.1 sau mai sus ?!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu e mai simplu sa citesti ceea ce s-a spus deja odata?
informatia este pe forum…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

1.1.2 cool smile (citeste Stickies)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

1.1.1 deocamdata. recomand. asta am, asta am pus la toata lumea la care am “deblocat” smile
1.1.2 e la vrajeala deocamdata..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

In ce sens zici ca e vrajeala Aetherius?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

1.0.2 la mine e cel mai stabil.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

cum adica e “la vrajeala”?la mine 1.1.2 merge cel mai bine, nu am avut nici macar o problema cu el, si de vreo 2 saptamani folosesc si summerboard pe el fara sa se blocheze, restarteze, crash la diverse aplicatii etc., si se misca si cel mai bine, mai ales in mail cand incarca atasamentele si in browser merge mai frumos
Intre 1.1.1 si 1.0.2 sincer iti recomand 1.0.2, pt. ca 1.1.1 are anumite probleme cand are instalate diverse aplicatii, dar daca il lasi asa cum este(ma rog il deblochezi doar) atunci foloseste 1.1.1, eu am avut probleme cu 1.1.1 numai cand aveam ceva instalat pe el, altfel merge foarte bine, si merge mai bine ca 1.0.2 dar nu este la fel de stabil

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

La 1.1.2 au fixat bugul cu primitul sms-urilor de la expeditori alfanumerici si iworld-ul se pare ca ar fi fixat cel putin partial si recunoscutul numerelor internationale.

Nici eu nu am nici o problema cu 1.1.2

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 21.03.07

Asta e genul de raspunsuri de care am nevoie - multumesc Aetherius ,huk & mirceahr - fiindca eram indecis in privinta upgrade-ului , desi am parcurs intregul topic !
Se pare ca , pana se mai limpezesc apele ,decizia corecta e sa stau cu 1.0.2 nativ urmand ca atunci cand stabilizeaza versiunile superioare sa pun de un upgrade ...

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Nu stiu cum 1.0.2 poate sa fie mai stabil decat 1.1.2. Poate daca aveti programe third party pe el… Eu m-am decis sa nu mai pun nimic pe el - asa, 1.1.2 mi se pare cel mai bun pana acum.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Eu personal nu am vazut absolut nici o diferenta de stabilitate intre 1.0.2, 1.1.1 si 1.1.2 si am summerboard-ul plin pe 2 pagini.

‹‹ iPhone de pe ebay?      ringtonuri gratis ››