2 din 4
2
scriere dvd
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Toastul 7 mai are o chestie interesanta:Recorder>Disk Info si de acolo More Info (sau cam asa ceva) te duce pe un site care iti da o gramada de informatii despre disc si compatibilitatile lui. Parca s-a mai zis asta pe aici, dar din cate stiu eu, este inca o facilitate a lui Toast care nu e folosita.

Cat despre faptul ca se arunca discuri, asta e fratilor! Eu ziceam mai de mult ca ar trebui sa-i dam in judecata pe vanzatorii de jeguri. Asta daca traiam in SUA… smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mai naspa e ca nu pot sa dau 30000 mereu pe unu sony + ca n-am ce face si cu, carcasa.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mie cele mai bune mi se par Verbatimurile (gasesti si la cutie - cake). Si am scris cateva sute de DVDuri la viata mea.
Sony: mediu, am mai avut probleme.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

urasc denumirea asta de verbatim, parca-mi sta in gat, dar voi incerca.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

se pare ca daca dau burn din finder inainte sa am diskul bagat merge, dar tot nu rezolva problema ca da eroare. si cu sesiunile se pare ca nero stie, mi-a scris si a doua oara informatia dar pe mac nu vad decat ce a scris prima oara si nici nu ma mai intereseaza daca merge pe pc ca n-o sa-mi trebuiasca.
primul dvd aruncat.
o sa-si rezolve chestiile astea marunte sau e mai bine asa?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Multisession deocamdată este cam anapoda în Mac OS X. Explicații mai multe: aici și aici. Să sperăm că 10.4.5 va aduce UDF.

Iată o listă (zic eu) foarte interesantă: Ghidul cumpărătorului de blank-uri. Interesant este faptul că discurile “clasa-ntâi” nu se găsesc de nici o culoare la noi cool hmm citiți și explicațiile de la branding, deoarece marca nu e totuna cu id-ul producătorului.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

sony si tdk care le am nu m-am prins unde sunt facute dar cel mai probabil in singapore.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
.ral:cr - 03 Februarie 2006 09:53 PM

am bagat dvd-u, 8x cica suporta, e samsung pleomax
am bagat 4.4 G, cu ocazia asta am aflat si io ca 4.7G de pe dvd inseaman de fapt 4.4G
am scos cativa mega pentru ca am depasit limita cu putin
am dat burn, nu m-a lasat decat cu 2x sa scriu
dupa 2-3 minute error:

din cauza ca burn folderul din finder ‘mie’ nu imi functioneaza, adica zice ca nu am cd cand ii dau sa scrie, scriu cu dragon burn.

care o fi problema, cd prost? tot setul de cd prost? din cauza sistemului? aveam destule chestii deschise. parca am mai scris un singur dvd pana acum, unul noname si a mers.

de fapt mi-am amintiti ca am mai scris vreo 4 sony si tdk dar nu asa la limita de capacitate.

Sunt multe detalii pe care nu le-ai menționat: 1. unitate externă (probabil)? 2. ce sistem și care e conexiunea; 3. ce fel de format ai tentat? (MAC and PC? sau ai tras o imagine?); 4. ai probat dacă dă eroare doar la simulation mode? (adică nu tragi nimic, simulează doar cum ar trage); 5. ai pus un DVD-/+RW sau alt tip de dvd?
Citez: „din cauza ca burn folderul din finder ‘mie’ nu imi functioneaza, adica zice ca nu am cd cand ii dau sa scrie, scriu cu dragon burn.” Nu ți-ai pus întrebarea de ce Finder-ul zice asta? Știe el ce știe și zice de rău. Ceva este în neregulă, fie cu sistemul, fie cu unitatea optică, fie cu cablul fw/usb (dacă e unitate externă).

Mie Dragon Burn nu prea îmi place; dacă nu ai Toast, ai încercat cu LiquidCD? Sau, pur și simplu, să tragi din Finder? (trage MAC + PC). Din Finder dă erori? După cum zici, pare fie un dvd stricat, fie unitate cam dă rateuri (se poate să nu meargă cu DVD-uri, dar să fie OK cu CD-uri).
Cel mai simplu test este să tragi în Finder cu un dvd rw; umple 4.2 gigi de date și vezi ce se întîmplă. Nu da de pămînt cu mac-u‘ săracu’, chiar nu rezolvi nimic (e drept, își vine uneori să dai de pămînt cu aparatele astea).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

credeam ca la majoritateau sau dat lamuriri iar la unele e de la sine inteles, spre exemplu cu burnerul extern si cu tipul dvdului. nu am asa ceva.

chestie:
- am dat sa simuleze pe dvd-ul care l-am scris deja de 2 ori cu nero si a mers. era activa chiar si optiunea de session
- am dat sa simuleze pe un blank si iarasi merge, e in progres da nu cred sa apara erori pana termina.

* dupa ce a simulat ok bineinteles ca am dat sa-l si scrie. ......nimic.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
.ral:cr - 04 Februarie 2006 03:38 PM

urasc denumirea asta de verbatim, parca-mi sta in gat, dar voi incerca.

Păi denumirea te frămîntă, nu calitatea discului optic?! Faptul că ai rateuri repetate și sistematice cu diverse discuri optice nu e cușer și, cu siguranță, e problem fie cu unitatea, fie cu sistemul. Că mai apar discuri optice stricate din start se mai întîmplă, dar rar. Mai găsesc și eu 1-2-3 din o sută.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
VAXXi - 06 Februarie 2006 12:49 AM

Iată o listă (zic eu) foarte interesantă: Ghidul cumpărătorului de blank-uri. Interesant este faptul că discurile “clasa-ntâi” nu se găsesc de nici o culoare la noi cool hmm citiți și explicațiile de la branding, deoarece marca nu e totuna cu id-ul producătorului.

Verbatim este marca inregistrata a Mitsubishi Chemicals, asa ca din categoria “1st Class” la noi se gasesc DVD-urile cu aceasta marca. Am luat eu de la Metro si par a fi bune (cod MCC, single layer).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

weekendul asta promit ca ma duc si-mi iau din fiecare cate unul si dau rezultatele.
dintre dvdrw ce sa aleg? de care aveti?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator

RWuri eu am folosit Ricoh, Samsung, Pioneer, Sony. Au mers toate, dar cred ca in total nu am folosit mai mult de 15 bucati.

Dar mai bine decat sa-ti dai banii (si) pe prostii, asculta ce experiente am avut noi, ca e mai relevant dpdv statistic.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am fost mai devreme prin carrefour si mi-am luat un dvdrw traxdata? de astea ce stiti?
deja e tot mai clar ca e posibil sa am o problema mai grava nu dvdurile. face exact la fel. pana in minitu 2 invarte ceva, apoi se opreste si in minutu 5 da eroarea.
am bagat la loc, i-am spus ca nu vreau sa-l deschid cu finder( dar stiam ca oricum drive-ul apare) si uite ca driveu nu e acolo si acum nu mai pot nici sa-l scot. ce metode de scos discu mai sunt? din consola de undeva. il bagasem ca sa incerc si din finder sa inscriptionez.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Da de DVD-R 4x Princo ce ziceti…? grin (cu putin noroc se gasesc si sub 1 leu bucata) Folosesc Princo de prin 2003… so far… so good… Pentru mine era o marca total necunoscuta pina cand am gasito pe cutia unui CD-RW extern ASUS trecuta la marcile recomandate… (alaturi de greii industriei….)

2 din 4
2