iPhone vs. Samsung i600 (internet)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am facut cu cel mai bun prieten al meu (rezident in Franta, venit pentru sarbatori) un test comparativ intre cele 2 telefoane la incarcarea a 3-4 pagini de net. iPhone a terminat de incarcat paginile (pe wifi) aproximativ in doua treimi din timpul in care Samsungul a incarcat.
iPhone a vazut pagina si am putut citi stirile (am incercat gizmodo.com, libertatea.ro, vreo 2 situri de gaget-stiri franceze) muult mai repede decat a aratat prima culoare pe ecran celalat telefon. Practic Samsungul n-a aratat nimic pana iPhone-ul a incarcat totul, de fiecare data.
Pe ecranul minuscul al Samsungului (review de nota 8/10=excelent pe C|net, la fel ca iPhone; pret 599$ am gasit pe net, am uitat sa-l intreb cat a dat pe el la Orange) incapeau 6-7 cuvinte maxim, iar rotita de pe margine n-ajuta prea mult intr-un scroll “spart”. Siturile nu semanau nici de departe cu ce erau in realitate, pareau niste pagini WAP, cu ingaduinta.

Am testat pe wifi-ul gratis al unui restaurant si pe cel de acasa de la mine.

Stapanul telefonului era mandru ca abia isi instalase upgradeul de Windows Mobile dar cu amaraciune spunea ca e doar un upgrade cosmetic si ca functiile adevarate si utile vor veni cu versiunea 9 (parca, curenta+2, dar nu mai tin bine minte numarul) in 2009-2010.

Mi-am adus aminte si am zis sa va zic si voua de test cand citeam articolul referitor la vulnerabilitatile OS X vs Windows. E aici o nuanta care caracterizeaza foarte bine realitatea pe care o traieste prietenul asta al meu, programator pe platforme mobile windows/GPS software/etc., evident fun Microsoft.

That same profiteering mindset built everything related to the Microsoft empire: a focus on advertising features regardless of usability, a general contempt for reality, and a denial that problems need real solutions rather than just a future promise of an expensive, profitable vaporware upgrade.

That cult of mediocrity has spawned a dedicated following of enthusiasts that are happy to support wishful thinking against reason and buy bad products like the Zune out of principle and allegiance to a brand that abuses them. As Harvey Lubin noted, it’s a case of Stockholm Syndrome.

P.S. Ca sa nu ziceti ca sunt Apple Fan Boy, nu ca n-as fi, recunosc ca avea 3G, 2 camere decente, dar trebuie si sa comentez malitios ca era mai mare si mai gros, si avea cea mai stupida mufa de incarcare pe care am vazut-o vreodata si incarcarea pe USB cica ia 8-9 ore minim. (de aia cara caramida de incarcator peste tot)

[ Modificat: 23 Decembrie 2007 05:54 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Pai da, dar vezi tu, samsung nu e nokia cool smile
Intreaba orice proprietar de nokia Nsomething sau Esomethingelse sa vezi cu cata mandrie afirma: Nokia e cel mai bun, apple nu are aia, nu are cealalta, etc.

Oricum, dintotdeauna apple a fost doar pentru .. “cunoscatori” grin

‹‹ SMS pe Orange      1.1.2. OTB ››