stiu ca nu e produs apple, dar va intreb si eu pe voi poate stiti mai multe.
de curand rds u a inceput sa imparta gratis abonatilor telefoane mobile pt noul lor serviciu de telefonie mobile digi mobil. intrebarea care o am este daca stiti cum as putea sa mi pun muzica, poze chestii pe mobilul respectiv. mentionez ca e un Huwei u120s, si are cablu usb pt incarcat bateria si pt transferat fisiere. bineinteles ca pe site ul producatorului nu exista decat drivere pt windoza.. :( daca ati primit si voi telefonul v as fi recunoscator daca mi ati arata cum sa pun muzica pe el.
multumesc,
ursulakis
pentru inceput, poti incerca sa-ti suni prietenii/rudele cand esti oriunde in alta locatie decat acasa. tarifele sunt aceleasi de pe tf fix rds. sau daca esti la cumparaturi, iti poti suna sotia pe nr tf fix de la rds, gratuit.
asta clar, dar vroiam sa mi l “personalizez” sa mi pun muzica poze chestii si nu am reusit doar cu cablu usb, nu am incercat sa vad daca recunoste cardul pt ca inca nu am nici un micro sd. a incercat cineva sa puna un micro sd in el sa vada daca macul recunoaste ca device?
exista o aplicatie dar pt win. o sa ti-o dau in jur de 27-29 dec ca acum nu am acces la computerul pe care o tin. dar nu ar trebui sa ai asteptari prea mari de la acel telefon…este, totusi, un tf oferit gratuit! poti pune cartela in orice alt tf care stie 3g. momentan, nu te poti baza pe el decat in raza localitatii de resedinta. avantajul fata de ceilalti operatori, sunt tarifele extrem de mici.
mediaconvertor: Te rog încetează cu reclamele. Dacă nu ar fi pe gratis, nu le-ar lua nimeni renumită fiind stabilitatea legendară a telefoniei RDSh*t.
acelasi lucru il putem spune si despre intrarea pe piata a lui cosmote. abia acum incep sa-si recupereze banii din investitie iar pana vor avea profit, multi romani isi vor mai face vacanta in Halkidiki. daca exista un post in care am promovat serviciile redeseului, imi ofer scuzele de rigoare si daca exista posibilitatea tehnica de a-mi reformula textele, o fac cu cea mai mare placere. NU am nici un motiv sa o fac, nu vreau sa mai aud in viata mea de aceasta corporatie.
in alta ordine de idei, raportul nr clientilor nemultumiti/nr clienti multumiti este in favoarea celor din urma. la cati abonati are, nr celor nemultumiti este usor nesemnificativ, ca sa zic asa si ca si in alte firme mari si pe sistemul “pana la dzeu, te mananca sfintii” problemele nu ajung si la cei care au painea si cutitul iar ei traiesc cu impresia (nu neaparat gresita deoarece veniturile lor cresc) ca totul e ok.
nu stiu care e diferenta dintre ele, nu stiu ce face fiecare in parte, nu am PC ca sa verific dar multi colegi le-au folosit. Desigur, va trebuie un micro SDcard. Unii colegi il folosesc si pe post de mp3player, am vazut ca ruleaza si fisiere video…
mediaconvertor: Te rog încetează cu reclamele. Dacă nu ar fi pe gratis, nu le-ar lua nimeni renumită fiind stabilitatea legendară a telefoniei RDSh*t.
acelasi lucru il putem spune si despre intrarea pe piata a lui cosmote. abia acum incep sa-si recupereze banii din investitie iar pana vor avea profit, multi romani isi vor mai face vacanta in Halkidiki. daca exista un post in care am promovat serviciile redeseului, imi ofer scuzele de rigoare si daca exista posibilitatea tehnica de a-mi reformula textele, o fac cu cea mai mare placere. NU am nici un motiv sa o fac, nu vreau sa mai aud in viata mea de aceasta corporatie.
in alta ordine de idei, raportul nr clientilor nemultumiti/nr clienti multumiti este in favoarea celor din urma. la cati abonati are, nr celor nemultumiti este usor nesemnificativ, ca sa zic asa si ca si in alte firme mari si pe sistemul “pana la dzeu, te mananca sfintii” problemele nu ajung si la cei care au painea si cutitul iar ei traiesc cu impresia (nu neaparat gresita deoarece veniturile lor cresc) ca totul e ok.
hai ca ma faci curios.
tocmai vreau sa trec si eu la 4in1 de la ei
ca mi s-a acrit de upc, iar astia cu netu de cartier imi fac probleme cu administratia ca se tot urca pe bloc si cam as vrea sa o termin cu ei, mai ales ca febra aia cu descarcatu mi-a trecut.
intrebarea mea este daca merita diferenta aia intre 25 si 35 ron?
daca se simte diferenta sau nu?
oricum la 8ron hbo e de luat (daca-l scumpesc pe urma il tai :-p )
nu stiu cu netu ce sa fac…
Tot ce pot sa spun este ca se implinesc apropae 4 luni de zile de când eu - ca unic plătitor de abonament RDStel din bloc - restul blocului având gratuit - nu mai am ton la telefon. Restul blocului are. M-am plictisit sa sun, sa m-i se zică că “mâine se rezolva să fie cineva in locatie” și să aștept ca prostul.
Internet am avut abonament de business de la RDS s-i s-a lasat cu avocați alea alea deoarece nu își respectau obligațiile contractuale (cum ar fi să meargă link-ul mai mult de 98% din timp și cănd nu merge să-l repare în 8 ore. nu mai vorbesc de magica “bandă garantată” care dispărea la fiecare câteva zile)
Acuma poate am avut eu ghinion.
hai ca ma faci curios.
tocmai vreau sa trec si eu la 4in1 de la ei
ca mi s-a acrit de upc, iar astia cu netu de cartier imi fac probleme cu administratia ca se tot urca pe bloc si cam as vrea sa o termin cu ei, mai ales ca febra aia cu descarcatu mi-a trecut.
intrebarea mea este daca merita diferenta aia intre 25 si 35 ron?
daca se simte diferenta sau nu?
oricum la 8ron hbo e de luat (daca-l scumpesc pe urma il tai :-p )
nu stiu cu netu ce sa fac…
pai..numai tu stii daca se merita 10lei in plus…
vezi poate te coafeaza la diferenta minutelor
Ca să poată fi folosit pentru transfer de date, un telefon trebuie “sa se prezinte” pe USB fie ca modem, fie ca ethernet. Cum toate celalalte Huawei-uri care au drivere de OSX se prezintă ca modem-uri, așa ar trebui să facă și ăsta.
System Profiler zice așa:
HUAWEI Mobile:
Version: 0.00 Bus Power (mA): 500 Speed: Up to 12 Mb/sec Manufacturer: HUAWEI Technologies Product ID: 0x1008 Vendor ID: 0x12d1
OSX-ul nu îl vede din prima ca port serial /dev/tty.usbserial-something așa că apelăm la Linux.
Conectat sub un Linux kernel 2.4, nenea Huawei u1220s zice așa: