bai, sa stiti ca eu ma plimb de fro 3 zile cu digimobilu dupa mine (desi nu il folosesc) numai ca sa-l verific la acoperire… prin bucuresti nu prea mi s-a intamplat sa nu aiba… macar 2 linii… inclusiv in spitalul universitar unde nici acoperirea V*****one nu e prea buna!
da mobilul este u120s. cu acoperirea pe mine ma enerveaza ca nu are inca la metrou.. si daca mergi cu el prin bucuresti e ok, dar nu au in toate orasele, de ex am fost de rev in brasov si nu aveau, ma simt ca pe vrea cu connex cand nu aveau acoprerire peste tot..
da mobilul este u120s. cu acoperirea pe mine ma enerveaza ca nu are inca la metrou.. si daca mergi cu el prin bucuresti e ok, dar nu au in toate orasele, de ex am fost de rev in brasov si nu aveau, ma simt ca pe vrea cu connex cand nu aveau acoprerire peste tot..
pai la metrou nu aveam semnal nici de la dzeu. nici un furnizor de tf mobila nu avea semnal peste tot in primele luni de la lansare.
Mo-Ka. Telefon gratis, abonament 0, minute incluse, 1 cent minutul. Cât o ține acuma ...
minute incluse daca ai cu cine vb in reteaua lor magica…nu cred ca ai moca in afara retelei…
sunt aceleasi tarife ca si la telefonia fixa rds. e ca si cum ai avea 2 tf fixe in casa dar cu nr diferite si care pointeaza catre acelasi abonament. ca la zapp, abonamentele pt firme cu jdemii de minute moka si zeci de terminale. ai tarifele tot aici. cred ca este cel mai bun produs al acestei multinationale romanesti de [cenzurat].
In marile orase zic ei. Din ce am mai gasit eu pe net se zice ca urmeaza sa dea drumu la parametrii normali de transmisie (acuma functionand pe o banda mai mica), asadar se vor putea folosii toate serviciile GSM si UMTS.
astea sunt tarifele! remarcati ca sunt la jumatate din cele de la Oran*e si Voda*one!
Destinatie Tarif (euro/minut)
Catre reteaua RCS&RDS;- fixa si mobila 0,01
Catre reteaua Romtelecom - (intrajudetean si interjudetean) 0,02
Catre alte retele de telefonie fixa 0,02
Catre retele fixe din alte state ale Uniunii Europene 0,08
Catre retele de telefonie mobila (Orange, Vodafone, Zapp) 0,08
Catre reteaua de telefonie mobila Cosmote 0,10
Catre retele mobile din alte state ale Uniunii Europene 0,18
da, dar pentru clienti o sa fie disponibil putin mai tarziu, sa se mai dezvolte reteaua.
oricum se misca super fluent fata de vodafone, eu avand nokia n70..