4 din 4
4
digi mobil
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
aind - 18 Ianuarie 2008 02:34 AM

da, dar pentru clienti o sa fie disponibil putin mai tarziu, sa se mai dezvolte reteaua.
oricum se misca super fluent fata de vodafone, eu avand nokia n70..

eu nu am vazut/facut/folosit apel video cu alti furnizori dar daca zici ca asta e ok, inseamna ca ceilalti sunt la pamant si acea transmisie e, de fapt, trimitere de poze la interval foarte scurt. treaba nasoala e ca răgăliile astea, au doar 1 camera! smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.05.07

mai uita-te… este doo! wink

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
eugeniu - 18 Ianuarie 2008 10:00 PM

mai uita-te… este doo! wink

La care model? Ai folosit apelul video pe digimobil si ai vazut ca sunt doo camere?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Si mie mi-au pus azi in brate un Huawei U1220s. Dar asta n-are nici urma de camera, cu toate ca tot 3G scrie pe el. Stie cineva dupa ce criterii se impart cele cu camera? Eu am Fiberlink 1 + Catv.

dracia: Florine, sa stii ca multa lume (inclusiv eu) avem minute gratuite si in afara retelei RDS. Eu de pilda am 50.

Ce ma enerveaza mai tare e ca tocmai am mai bagat 30 de euro in contul de la Smartcall, unde costa 9 centi minutul spre mobil (in rest tarifele-s la fel) si nici nu e in sistem celular (e SIP). Dar daca intr-adevar RDS vor veni cu o oferta de date competitiva si o acoperire decenta (psergiu, sa stii ca nici cea de-acum nu deloc de aruncat) e foarte posibil ca la toamna, cind vom putea schimba operatorii pastrindu-ne numerele, sa ma mut. Sint client Vodafone de vreo 8 ani si folosesc aproape toate serviciile pe care ei le ofera.

Ah, niciunul din site-urile RDS nu functioneaza de ceva vreme; cica “No suitable nodes are available to serve your request.” Bun mesaj, prietenos, clar.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Telefoanele s-au împărțit pe motivele:
Orădenii & premianții cu 2 camere - până s-au terminat.
Norocoșii cu o cameră - până s-au terminat.
Restul cu zero camere - până s-or termina.
(după aia se dă contorul peste cap și o să vină telefoane cu 65535 camere smile )

Acoperirea lor de acuma este cu un pic mai bună decât o avea SunTel în perioada de glorie și un pic mai proastă decât a Cosmorom-ului înainte să devină Cosmote.

Dacă ar băga abonamente de date cu transfer nelimitat dar limitare de viteză, ar rupe Connexu’ și Dialogu’ unde plătești de te usuci dacă-ți trimite unu’ un atașament mai mare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Şi eu am primit aşa ceva. A trebuit să cumpăr card pentru el, şi un cablu USB. Şi după aceea, muzică şi poze cât te ţine memoria la card.

Sunt OK, fiind gratis, doar că nu au semnal oriunde, nici chiar în toate oraşele - deşi ei aşa se lăudau.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Scrisese cineva, undeva (cred că mediaconvertor), că i-a mers SIM-ul de DigiMobil pe iPhone 3G. Cum nu găsesc nicicum postul ăla scriu aici.

Tocmai am făcut jailbreak cu redsn0w și unlock cu ultrasn0w (reușit pentru că merge vodafone pe telefonul luat oficial de la oranj), dar nu vrea să servească DigiMobil. De ce oare?

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
szlaeyer - 24 Iulie 2009 05:50 PM

Scrisese cineva, undeva (cred că mediaconvertor), că i-a mers SIM-ul de DigiMobil pe iPhone 3G. Cum nu găsesc nicicum postul ăla scriu aici.

Tocmai am făcut jailbreak cu redsn0w și unlock cu ultrasn0w (reușit pentru că merge vodafone pe telefonul luat oficial de la oranj), dar nu vrea să servească DigiMobil. De ce oare?

Eu am probat un digimobil pe un nokia n95 si a mers ok,pe iphone factory unlocked a incercat cineva?
Am inteles ca spre sfarsitul anului rds va oferi internet 3g prin digimobil.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Vezi poate SIM-ul e de vină. Cu acea cartelă în iPhone, găsește vreo rețea?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 25 Iulie 2009 12:11 AM

Vezi poate SIM-ul e de vină. Cu acea cartelă în iPhone, găsește vreo rețea?

Da, gaseste orange, Vodafone si Cosmote. Doar DigiMobilul nu-l vede (bine, si Zapp). Iar pe Vodafone mere binemersi, dupa cum am zis.

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, dar aproape tot timpul pe drumuri.
Macuser din: 01.04.07

Activeaza 3g, intrucat digimobil merge numai pe 3g. Sigur va functiona si pe iPhone.

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
maclau - 21 Septembrie 2009 06:33 PM

Activeaza 3g, intrucat digimobil merge numai pe 3g. Sigur va functiona si pe iPhone.

Mersi pentru informație; o să încerc.

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

A reusit cineva sa convinga un u1220s sa mearga drept modem sub OSX?

Semnătură 

4 din 4
4