da, dar pentru clienti o sa fie disponibil putin mai tarziu, sa se mai dezvolte reteaua.
oricum se misca super fluent fata de vodafone, eu avand nokia n70..
eu nu am vazut/facut/folosit apel video cu alti furnizori dar daca zici ca asta e ok, inseamna ca ceilalti sunt la pamant si acea transmisie e, de fapt, trimitere de poze la interval foarte scurt. treaba nasoala e ca răgăliile astea, au doar 1 camera!
Si mie mi-au pus azi in brate un Huawei U1220s. Dar asta n-are nici urma de camera, cu toate ca tot 3G scrie pe el. Stie cineva dupa ce criterii se impart cele cu camera? Eu am Fiberlink 1 + Catv.
dracia: Florine, sa stii ca multa lume (inclusiv eu) avem minute gratuite si in afara retelei RDS. Eu de pilda am 50.
Ce ma enerveaza mai tare e ca tocmai am mai bagat 30 de euro in contul de la Smartcall, unde costa 9 centi minutul spre mobil (in rest tarifele-s la fel) si nici nu e in sistem celular (e SIP). Dar daca intr-adevar RDS vor veni cu o oferta de date competitiva si o acoperire decenta (psergiu, sa stii ca nici cea de-acum nu deloc de aruncat) e foarte posibil ca la toamna, cind vom putea schimba operatorii pastrindu-ne numerele, sa ma mut. Sint client Vodafone de vreo 8 ani si folosesc aproape toate serviciile pe care ei le ofera.
Ah, niciunul din site-urile RDS nu functioneaza de ceva vreme; cica “No suitable nodes are available to serve your request.” Bun mesaj, prietenos, clar.
Telefoanele s-au împărțit pe motivele:
Orădenii & premianții cu 2 camere - până s-au terminat.
Norocoșii cu o cameră - până s-au terminat.
Restul cu zero camere - până s-or termina.
(după aia se dă contorul peste cap și o să vină telefoane cu 65535 camere )
Acoperirea lor de acuma este cu un pic mai bună decât o avea SunTel în perioada de glorie și un pic mai proastă decât a Cosmorom-ului înainte să devină Cosmote.
Dacă ar băga abonamente de date cu transfer nelimitat dar limitare de viteză, ar rupe Connexu’ și Dialogu’ unde plătești de te usuci dacă-ți trimite unu’ un atașament mai mare.
Scrisese cineva, undeva (cred că mediaconvertor), că i-a mers SIM-ul de DigiMobil pe iPhone 3G. Cum nu găsesc nicicum postul ăla scriu aici.
Tocmai am făcut jailbreak cu redsn0w și unlock cu ultrasn0w (reușit pentru că merge vodafone pe telefonul luat oficial de la oranj), dar nu vrea să servească DigiMobil. De ce oare?
Scrisese cineva, undeva (cred că mediaconvertor), că i-a mers SIM-ul de DigiMobil pe iPhone 3G. Cum nu găsesc nicicum postul ăla scriu aici.
Tocmai am făcut jailbreak cu redsn0w și unlock cu ultrasn0w (reușit pentru că merge vodafone pe telefonul luat oficial de la oranj), dar nu vrea să servească DigiMobil. De ce oare?
Eu am probat un digimobil pe un nokia n95 si a mers ok,pe iphone factory unlocked a incercat cineva?
Am inteles ca spre sfarsitul anului rds va oferi internet 3g prin digimobil.
Vezi poate SIM-ul e de vină. Cu acea cartelă în iPhone, găsește vreo rețea?
Vezi poate SIM-ul e de vină. Cu acea cartelă în iPhone, găsește vreo rețea?
Da, gaseste orange, Vodafone si Cosmote. Doar DigiMobilul nu-l vede (bine, si Zapp). Iar pe Vodafone mere binemersi, dupa cum am zis.