aveti dreptate sa va placa iWeb… daca nu ati auzit de TypeStyler care facea constructia site-urilor foarte usoara si placuta pentru cei care nu stiau html
La noi legea zice ca daca nu stii ca e acoperita de copyright poti sa o ti pana cineva care detine copyright-ul iti cere acest lucru (dovedind ca detine copyright-ul)
Pe bune
Da ideea sa pui melodii sa iti cante cand deschizi un site ESTE PROASTA SI O URASC
sa tragi cu mouseu niste imagini necomprimate si sa le pui pe net nu inseamna sa faci site.
BA DA. Inseamna sa faci un site cum l-ar face bunica. Si eu sunt la nivelul de pregatire a acesteia in alcatuirea de site-uri. Si imi place ca Apple imi da ocazia sa fac un site ca bunica, dar sa-l fac. Tocmai pentru ca nu trebuie decat sa trag cateva poze necomprimate intr-o fereastra. Si sa adaug litere intr-un textbox. De asta am ales Apple, pentru simplitate in activitati simple (sau care ar trebui sa fie simple). L-aș mai alege de ț ori.
La ce e util site-ul?, e o intrebare ce tine de gust. Nu o discut.
Cat de bine arata site-urile facute cu iWeb?, e o intrebare ce tine de gust. Nu o discut.
Cum arata codul iWeb. Ce draq e aia cod?
Cum se comprima pozele? Pai le-am micsorat din colt, nu asa?
As putea sa continui cu Q&A dar cred ca m-am facut inteles.
Daca a face radio nu inseamna decat sa lucrezi pentru Guerrila, inseamna ca nici eu nu fac site-uri. Iar voi nu scrieti emailuri. Si seful meu american nu vorbeste engleza.
Il intrebam pe huk la intalnire despre cum s-ar putea face sub-pagini.
Poate si altii se mai intreaba, asa ca:
e simplu, trebuie ca pagina care va fi sub-pagina sa aiba deselectata bifa aia cu “show page” (e in al doilea tab din Inspector); iar in pagina care face trimitere la sub-pagina se face un link catre ea (din ultimul tab al Inspectorului).