Cit va tine BATERIA?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.10.07

Conform datelor oficiale furnizate de Apple, bateria iPhone-ului ar trebui sa fie destul de longeviva. 24 ore de ascultare muzica, etc. Am un prieten care are iPhone si care insa se plinge ca il tine bateria numai 2 zile fara sa foloseasca aparatul prea mult. V-as ruga sa postati si din experienta voastra, cit va tine bateria telefonului in diverse conditii de folosire. Wifi-on/off, Blutu on/off, folosire intensa, numai ascultat muzica, etc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

2 zile = 48 de ore
daca arati cele 1000 de poze de 4 ori pe zi la rude, si mai pui si muzica si mai te uiti si dupa retele wifi… cam la a 2-a zi il incarci
este ok

ps - laptopul nu tine 2 zile smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
raducoc - 27 Decembrie 2007 03:43 AM

Conform datelor oficiale furnizate de Apple, bateria iPhone-ului ar trebui sa fie destul de longeviva. 24 ore de ascultare muzica, etc. Am un prieten care are iPhone si care insa se plinge ca il tine bateria numai 2 zile fara sa foloseasca aparatul prea mult. V-as ruga sa postati si din experienta voastra, cit va tine bateria telefonului in diverse conditii de folosire. Wifi-on/off, Blutu on/off, folosire intensa, numai ascultat muzica, etc.

Acel etc. include foarte multe. Presupunînd o baterie ideală, la 100 % capacitate declarată, poate ține cîteva ore dacă e intens folosită.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ma tot intreaba si pe mine lumea cat ma tine bateria la iPhone. Sincer, nu stiu. Si nici nu prea inteleg intrebarea.
In primul rand, sunt prea multe variabile (WiFi, Bluetooth, SSH, muzica, poze, filme, web, email, youtube, apeluri…); am constatat ca filmele pe youtube sug bateria grupa mare, folosesc la greu procesorul.
In al doilea rand, cat de departe de prize suntem? Sau de un computer cu USB?

Cine vrea telefon cu bateria longeviva, sa-si ia din ala cu ecran mic, monocrom si fara nimic in afara de telefon; cu ala poate sa vorbeasca mult in Sahara, unde nu prea sunt prize. Ups, nici retele…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Sustin ce a zis altero mai sus, de mult nu mai tin cont de cat tine bateria la iphone, seara oricum il bag in doc, deci…si in plus, cat il folosesc eu e una, dar de cand am iphone, toata lumea imi cere telefonul sa intre pe net, sa verifice aia sau ailalta, plus ca orice nelamurire exista, repede se intra pe net sa verifici, atunci ce sa ii cer saracului duce uneori si 2 zile dar cel mai sigur il bag la incarcat in fiecare seara si am terminat povestea

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.12.07

pe mine mat ine 36 de ore .. dupa care trebuie incarcat .. stau cu el pe net zi de zi & stuff ... nu ma deranjeaza ... mai ales ca il poti incarca la comp ... masina ... priza ... smile

[ Modificat: 28 Decembrie 2007 12:56 AM de wZZz ]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Poi din ceea ce imi spuneti, deduc ca sta BINE cu bateria. Eu nu pot folosi Palm-ul meu mai mult de doua ore dupa care trebuie sa il incarc din nou.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
raducoc - 28 Decembrie 2007 03:03 AM

Poi din ceea ce imi spuneti, deduc ca sta BINE cu bateria. Eu nu pot folosi Palm-ul meu mai mult de doua ore dupa care trebuie sa il incarc din nou.

Păi pune-i baterii noi… două ore e prea puțin.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

De curiozitate, ce model ai?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

acuma, daca te raportezi la iphone ca la un telefon si-l folosesti numai pentru asta, da - exista telefoane cu baterii mai performante
dar daca ii folosesti celelalte functii si il cuplezi la doc sau pur si simplu cu cablul la computer, nu mai ai un stres cu durata unei incarcari smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Gattopardo - 28 Decembrie 2007 07:33 AM

De curiozitate, ce model ai?

Am un Zire72, vechi de… 3ani. smile