probleme cu placa video in Windows XP si Vista
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.07.07

Dupa ce mi-am instalat leopard pe calculator….i-am dat toate update-urile
la mac…tot…..am instalat….windows xp(service pack 2)....si la instalare…..pe ecan imi apar zone cu pixel care isi schimba culoare…..aceasta problema nu m-ar deranga dar aceeasi chestie persista si dupa ce termin de instalat windows…..pun drivere de pe dvd-ul cu sistemul Leopard…..chiar nu mai stiu ce sa fac…. pe site-ul celor de la ati….....nu au update de driver…..multumesc celor ce pot sa-mi dea un sfat…si din pacate acelasi lucru imi face si la instalarea windows-ului vista

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Andrei Adam - 27 Decembrie 2007 06:24 PM

Dupa ce mi-am instalat leopard pe calculator….i-am dat toate update-urile
la mac…tot…..am instalat….windows xp(service pack 2)....si la instalare…..pe ecan imi apar zone cu pixel care isi schimba culoare…..aceasta problema nu m-ar deranga dar aceeasi chestie persista si dupa ce termin de instalat windows…..pun drivere de pe dvd-ul cu sistemul Leopard…..chiar nu mai stiu ce sa fac…. pe site-ul celor de la ati….....nu au update de driver…..multumesc celor ce pot sa-mi dea un sfat…si din pacate acelasi lucru imi face si la instalarea windows-ului vista

Dacă ai pus driverele Apple și tot la fel face, încearcă o setare manuală a rezoluției.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

am setat rezolutia si din control panel…la windows…si la fel….dar cum sa explic mai bine fenomenul .........pixelii isi schimba culoare….. apar ca niste pureci

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Numai în Windows ți se întâmplă asta?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

...numai in windows face asemenea figuri….si chiar nu imi pot da seama de la ce sa fie….inainte cand aveam sistemul de operare Tiger….si aveam boot camp beta….nu mi-a facut asemenea probleme…acum cu sistemul de operare Leopard…..vad ca am probleme…...am pus Windows XP am vazut ca face probleme…am zis….bine pun Vista….dar vad ca si cu Vista face la fel…..si sa nu credeti ca CD-ul cu Windows Xp si DVD-ul cu Vista sunt piratate….nu nu….sunt originale…....

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Andrei Adam - 27 Decembrie 2007 08:44 PM

.....si sa nu credeti ca CD-ul cu Windows Xp si DVD-ul cu Vista sunt piratate….nu nu….sunt originale…....

Păi asta e cauza.  cool smile

Ce Mac ai, ce rezoluție ai setat și ce versiune de Vista ai pus?
Să fie de la Boot Camp?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am un MacBook Pro…... iar versiunea de Windows Vista este Ultimate…...notebook-ul are plava video ati radeon x1600 de 256 mb
procesorul este de 2.33 GHz

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce să zic, încearcă niște softuri de video-tweaking. Era un program care se numea ATITool, dar nu știu dacă merge pe Vista.