De unde pot gasi driverele din bootcamp 2.0 in Leopard bootcamp nu mai scrie driverele pe disc si mam uitat si pe dvd cu leo dar nu leam gasit ??? Oare unde se gasesc???
De unde pot gasi driverele din bootcamp 2.0 in Leopard bootcamp nu mai scrie driverele pe disc si mam uitat si pe dvd cu leo dar nu leam gasit ??? Oare unde se gasesc???
Chiar pe dvd-ul de leo! După ce faci partiția cu BC și pui uindăuzu, vîri din nou dvd-ul cu leo și le pune automat.
daca nu ai model Intel nu il poti accesa, nu apare in applications.
eu am pus leopard pe mini mac g4 si nu am posibilitatea de a folosi bootcamp, a trebuit sa caut informatii si pana la urma mi s-a confirmat :
bootcamp nu este disponibil decat pt intel , nu si pt powerpc !
(asta in cazul in care nu gasesti bootcamp - daca poti face partitia cu el si e functional si il poti vedea in applicatii, atunci le va gasi automat pe dvd)
daca nu ai model Intel nu il poti accesa, nu apare in applications.
eu am pus leopard pe mini mac g4 si nu am posibilitatea de a folosi bootcamp, a trebuit sa caut informatii si pana la urma mi s-a confirmat :
bootcamp nu este disponibil decat pt intel , nu si pt powerpc !
(asta in cazul in care nu gasesti bootcamp - daca poti face partitia cu el si e functional si il poti vedea in applicatii, atunci le va gasi automat pe dvd)
Păi ce să faci cu Boot Camp pe un PowerPC?! De ornament în Applications?
nici macar
nu merge instalat, normal
pe ppc = virtual pc
Nu am testat recent, dar versiunea mai veche mergea instalată și pe PPC. BC din Leo nu se mai instalează pe un PPC din start (anterior da, se instala, dar - evident - fără folos). La urma urmei, poți copia BC de pe un mactel pe un mac ppc, dar tot degeaba o faci, nu are finalitate, e să te afli în treabă.
De aia întrebai ce vrea să facă omu cu BC pe un ppc, că nu pricep…
Deci sa precizez si eu un pic: Am reusit sa instalez vista (pe un intel desigur ) dar nu are nici un driver instalat si nu gaseste nici placa de sunet nici airportul asa ca acuma ce fac??? bag Leo dvd in windows si dau find driver from disc sau cum???
P.S. Luati-ma pas cu pas va rog ca nu am mai folosit nici vista nici bootcamp pana acuma…..
Deci sa precizez si eu un pic: Am reusit sa instalez vista (pe un intel desigur ) dar nu are nici un driver instalat si nu gaseste nici placa de sunet nici airportul asa ca acuma ce fac??? bag Leo dvd in windows si dau find driver from disc sau cum???
P.S. Luati-ma pas cu pas va rog ca nu am mai folosit nici vista nici bootcamp pana acuma…..
Da, după ce s-a instalat Windows, xp sp2 sau vista, orice tip, bagi din nou dvd-ul cu leopard (fiind în Windows, desigur) și aștepți puțin. Vei observa cum instalează toate driverele necesare pt buna funcționare. Succes!
P.S. Dacă nu faci pasul descris, sigur că nu merge bine, uindăuzu nu are toate driverele necesare.