1 din 2
1
Incarcator de masina
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Salut,
Ce incarcatoare de masina sunt compatibile? Am incercat cu unul universal si nu incarca nici iPhone-ul nici iPod-ul.
M-am uitat la incarcatoarele de iPod-uri si sunt specifice pentru fiecare generatie. A folosit cineva asa ceva?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
llxx - 28 Decembrie 2007 03:06 AM

Salut,
Ce incarcatoare de masina sunt compatibile? Am incercat cu unul universal si nu incarca nici iPhone-ul nici iPod-ul.
M-am uitat la incarcatoarele de iPod-uri si sunt specifice pentru fiecare generatie. A folosit cineva asa ceva?

Multumesc.

ipodul meu argintiu, 4 GB, merge și cu încărcătorul de mașină și cu încărcătorul usb de priză, ambele Made in China, cumpărate în setul de pe Academiei, la vreo 12 lei setul. Setul cuprinde multe alte mufe și adaptoare, usb mic la usb mare, fw mic la fw mare, usb la rețea etc. etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

mahhh… “specifice pentru fiecare generatie”?!?
Am un PowerJolt pe Firewire (pe vremea aia se chemau powerpod) si incarca iPhone-ul de nu se vede. Incarca si iPodul photo si pe cel mini.

luat de la iStyle cu 84 lei (90 lei azi) si in pret intra si un cablu FW pentru iPod (complet nu numai de incarcare) care de la Apple e 77 lei.

E adevarat ca inainte de asta luasem un jeg care n-avea putere suficienta decat pentru iPod-ul G2, dar l-am dat inapoi a doua zi si mi-au dat toti banii. (tot la iStyle)

P.S. poate o fi de la rabla ta de trabant-like car? LOL

[ Modificat: 28 Decembrie 2007 05:17 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Pe cuvant ca am vazut la media galaxy sau similar multe incarcatoare si scria ca unu-i pt. generatia a 2-a, altul ca-i pentru a 4-a, etc.
In alta ordine de idei, incarcatorul meu cred ca-i de vina, e un belkin dar pe cutie zicea ca incarca hp ipaq, banuind eu ca-i un standard totusi deoarece venea cu mufa usb.

Se manifesta ciudat si cu telefonul si cu ipod-ul, daca-s in standby cand il infig se lumineaza ecranul dar nu incarca.

Probabil ca la hp e altfel facut pinout-ul, altfel nu-mi explic.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

sunt in magazine niste convertoare foarte utile daca mergi cu masina, si ai mai multe echipamente electrice cu tine

am vazut si pe la carrefour parca…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Am unul de-asta dar e dificil de folosit, este destul de mare si face si foarte mult zgomot. Probabil e util la calatorii foarte lungi.
O sa caut o chinezarie de 10 lei, sper sa fie ok.

Multumesc pt. sfaturi

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.12.07
llxx - 28 Decembrie 2007 03:06 AM

Salut,

Multumesc.

Exista in benzinarii un adaptor de bricheta cu USB si pur si simplu folosesti cablul din dotarea telefonului/iPodului. Compatibilitate 100%, pret mic.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
dacuBurebista - 28 Decembrie 2007 04:54 PM

sunt in magazine niste convertoare foarte utile daca mergi cu masina, si ai mai multe echipamente electrice cu tine

am vazut si pe la carrefour parca…

dap si foarte folositoare, te scutesc de grija adaptoarelor de masina pt telefon, laptop sau iPhone. Vezi si aici

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
llxx - 28 Decembrie 2007 06:06 AM

Pe cuvant ca am vazut la media galaxy sau .......

si asa just for fun am incarcat in iPpod generatie 4 cu cablu de nano generatia 2 care se potriveste si la iPhone. Cred ca problema sta in calitatea lucraturii si cu cat simt de raspundere a fost facut/testat cablul. Poti gasi cabluri Bandrige gold care sa dea supermegagiga barje (si nu-s chiar ieftine) si poti sa dai 5 lei pe un varza de cablu din piata de “la rusi” si sa mearga brici.
cattus are dreptate cu cablurile si majoritatea lucrurilor chinezesti. eftin si bun ca trebuie sa se vanda ca daca nu se vand raman cu ele in vapor.

p.s. io am avut un dock facut pe undeva prin taiwan care a mers de minune la bricheta masinii pana l-am scapat din mana si a trecut o alta masina peste el. si cred ca tot de pe undeva de pe la universitate l-am luat daca nu ma insel.

[ Modificat: 30 Decembrie 2007 02:58 AM de grEEnlighter ]
 Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

http://incarcatoare.googlepages.com/

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Atentie nu toate adaptoarele auto merg cu Iphone. Eu am cumparat unul de la Auchan si nu merge decat cu ipod generatia 4 cu iphone nu incrca deloc. Deci cu siguranta nu toate sunt compatibile.
Poate ar fi bine sa facem o lista cu cele care functioneaza si sunt testate de utilizatorii acestui forum

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08

Eu am incarcator de masina de cand mi-am cumparat telefonul. Cauta incarcator compatibil cu Ipod, sunt la fel. Eu practic de Ipod folosesc pt iphone si nu am avut probleme deloc cu el.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Sau poti sa iti cumperi extensie sau adaptor pt bricheta de la masina cu iesire USB, si atunci folosesti cablul de date ca sa iti incarci telefonul. Daca cumva intalnesti probleme cum ar fi sa nu iti incarce, trebuie sa mai astepti circa 10 min pana se incalzeste adaptorul sau ceva de genu, iar dupa aceea incarca non stop!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Ce am cumparat eu este acel adaptor care se baga in bricheta si are un port USB in mod normal trebuie sa mearga cu orice aparat care se incarca prin portul USB. Cu un ipod generatia 4 sau 5 merge dar cu un Iphone 3G nu merge nu incarca deloc.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Intradevar, cu iphone 3g nu am testat, dar iti spun in mod sigur ca daca cumperi incarcator pt ipod (inclusiv China) merge.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

cumparat incarcator din altex scria pe el ca e ptr 3 g dar merge brici si cu 2 g si cu 3 g. Cost 19,94 ron. E chinezarie clara dar merge brici. Mi se pare doar ca incarca un pic mai greoi, asta probabil ptr ca are doar 550mAh, nu 1Ah ca cel original de priza. Are garantie 2 ani cica.

Semnătură 

Pe partea cealalta

1 din 2
1