Nu stiu daca aici trebuie sa ma dresez dar incerc…
Am primit un MacBookpro insa nu ma pot obisnui si nu pot lucra pe sistemul Mac ...am stat o saptamana si l-am tot studiat insa nu are nimic a face cu Windows…
intrebarea mea este, ca cel de la reprezentanta nu a stiu sa-mi spuna nimic,cum sa fac sa instalez Vista pe acest laptop.Una peste alta este o minunatie ,dar am mare nevoie de windows.
Multumesc mult anticipat.
[ Modificat: 29 Decembrie 2007 01:15 PM de Administrator ]
Am primit un MacBookpro insa nu ma pot obisnui si nu pot lucra pe sistemul Mac ...am stat o saptamana si l-am tot studiat insa nu are nimic a face cu Windows…
intrebarea mea este, ca cel de la reprezentanta nu a stiu sa-mi spuna nimic,cum sa fac sa instalez Vista pe acest laptop.Una peste alta este o minunatie ,dar am mare nevoie de windows.
1. Vezi rubrica Windows pe Mac și Wiki, ai acolo tot ce trebuie.
2. Faci parte din categoria celor care, mai degrabă, ar trebui să vîndă macul ori să-l schimbe cu un PC echivalent. Nu are rost să te chinui dacă nu-ți place MAC OS, ai o sumedenie de alternative, de la Dell prin Compaq și Asus… la Sony Vaio, care-i problema. Sunt scule și scule, pentru toată lumea.
Dacă ai nevoie de asistență, dă-mi PM și, dacă ești din București, ne vedem și-ți instalez eu uindăuzu.
numai ma enervez la topicuri din astea. mai sunt si clienti imbecili care imi spun in magazin: ce naspa e os x ca butoanele close, minimize si maximize sunt in stanga si ei nu se pot obisnui. muriti mai, primitivilor…
numai ma enervez la topicuri din astea. mai sunt si clienti imbecili care imi spun in magazin: ce naspa e os x ca butoanele close, minimize si maximize sunt in stanga si ei nu se pot obisnui. muriti mai, primitivilor…
Este un film mai vechi, al cărui titlu nu mi-l amintesc, despre nişte tineri care plănuiesc să elibereze bizonii dintr-o rezervaţie. Reuşesc, într-un final, să deschidă porţile, dar bizonii nu se mişcă din loc.
Cam aşa văd eu utilizatorii de Windows: dresaţi şi resemnaţi.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Gattopardo - 29 Decembrie 2007 02:27 AM
Este un film mai vechi, al cărui titlu nu mi-l amintesc, despre nişte tineri care plănuiesc să elibereze bizonii dintr-o rezervaţie. Reuşesc, într-un final, să deschidă porţile, dar bizonii nu se mişcă din loc.
sorry de off topic dar măcar așa să-mi aduc aminte de chestia aia…mmmm….cum îi zice?...hmmmm….A! Da, cititul
Da, recunosc în public că m-am ocupat și cu așa ceva dar promit că nu mai fac.
sorry de off topic dar măcar așa să-mi aduc aminte de chestia aia…mmmm….cum îi zice?...hmmmm….A! Da, cititul
Da, recunosc în public că m-am ocupat și cu așa ceva dar promit că nu mai fac.
Bless the Beasts and the Children, a fost mare succes acum peste 30 de ani, cred.
cel mai simplu e sa vinzi macul si sa iei un laptop dedicat pentru vista…
no offense
Nu credeti cumva ca ar fi mai INTELIGENT (si uman) ca cineva sa ofere “o mana de ajutor” omului pentru a inteleage/invata OS X-ul, decat sa se “arunce cu pietre” ?!
[ Modificat: 29 Decembrie 2007 05:06 AM de Astrus ]
ca utilizator inrait de windows de la versiunea 3.1 la vista nu recomand vanzarea acestei bijuterii de macbook pro.
ideal ar fi sa inveti cum se instaleaza windows iar atunci cand ai timp sa incerci sa folosesti si OS X.
de ce spun asta?
habar n-aveam de mac sau OS X pana cand cineva a vandut un iMac G4 care era atat de frumos incat n-am rezistat,pe mine apple ma doborat cu designul la acea bijuterie,si am fost obligat
sa butonez cateva seri Tiger,dupa care au urmat:
vanzarea imediata a laptopului Toshiba pentru ca nu am mai simtit nevoia de windows,OS X mi-a oferit imediat tot ce aveam nevoie si mult mai “OK” sa zic asa,am cumparat dupa aceea un
iMac cu intel ca sa pot instala windows dintr-un singur motiv,un joc neportat atunci pe mac.
sfatul meu este sa nu-l vinzi,intr-un timp foarte scurt vei arunca la gunoi windows,doamne numai cand ma gandesc la virusi si la toate crashurile….
pana te decizi…La Multi Ani! si sa stii ca sprijinul userilor pe acest forum este urias.
Omul a cerut un sfat referitor la instalarea windowsului, nu cum sa invete / sa-i placa OS X-ul.
Eu unul nu fac misionarism.
Este adevarat ca a cerut un sfat referitor la instalarea Windows-ului, dar dupa o saptamana de “pedalat in gol” pe OS X, care nu i-a adus nici un rezultat; poate ca daca ar fi avut parte de suport, n-ar mai fi dorit un sfat pentru instalarea Windows-ului, ci mai degraba pentru a se intelege mai bine cu Fiara (parerea mea); oricum, era doar o optiune, inainte de a renunta la OS X .
Iar despre misionarism…, totusi, consider ca oamenii ar trebui incurajati sa guste fructul, ajutati, si nicidecum exclusi; dar…, fiecare dupa posibilitatea si voia sa .
Cred ca ar fi interesant si de mare ajutor, daca s-ar infiinta o rubrica separata, dedicata incepatorilor .
[ Modificat: 29 Decembrie 2007 07:42 AM de Astrus ]
Eu îi dau dreptate lui Altero, cel mai bun dintre cei buni . De altfel, mi-am spus oarecum părerea ceva mai sus. Şi ce a povestit Aolecs e foarte relevant.
O istorioară de două rânduri: un eglez, în timpul colonizării din Africa, povestea în jurnalul său cum le-a arătat o roabă unor sălbatici, care nu cunoşteau roata. Le-a explicat că e mai simplu să cari obiectele cu roaba decât să le târşâi cu targa. Negrii au spus că au înţeles, după care au pus roaba pe targă.
Am făcut misonarism pe vremea când Apple valora cât o fracţiune din Adobe, acum nu mai e cazul, diferenţa e atât de evidentă încât ar trebui să-ţi sară în ochi, cum povesteşte cristi_tnt.
În fine, MacBookPro-ul nu l-aş vinde. În primul rând, pentru că nu e frumos să vinzi un cadou (mă rog, dacă e vorba de un bibelou cu doi pescari chinezi, e altceva…). În al doilea rând, pentru că e cel mai bun notebook. Printre altele, e şi cel mai rapid pentru Vista – nu o spun eu, o spune PC World (PC World, nu Mac World) aici: http://www.pcworld.com/article/id,136649-page,3-c,notebooks/article.html