wireless config windows
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.11.07

salutare
am un laptop prin care am net prin retea UTP
nu reusesc sa configurez wireless de la laptop ca sa dau net si la iphone .. mi-am tot batut capu .. si vreau sa dau pe tel sa mai instalez si eu cate ceva .. ma poate lamuri cineva ce trebuie sa fac .. merci

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Se poate, se numeşte conexiune AdHoc. Mergi la System Preferences / Sharing / Internet
Acolo selectează:
Share your connection from: Ethernet
To computers using: Airport

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Ai dat cumva MAC Address-ul placii de retea la provider ? Daca NU, atunci procedeaza astfel:

- Click-dreapta pe Wireless Connection din Network Connections, Enable;
- Dupa activare, mergi pe View Available Wireless Networks, apoi pe Changed Advanced Settings;
- In tab-page-ul Wireless Networks, mergi pe Add, apoi specifici un SSID de ex. LOCALTEST, Alegi Network authentication - Open si Data Encryption - Disabled (doar sa vezi daca merge, in caz afirmativi, schimbi ulterior in WEP);
- Apoi bifezi in subsolul ferestrei This is a computer-to-computer (ad hoc) network blablabla;

Pe IPhone:

- Dai Enable la Wireless Network in caz ca nu e activat

Acum ar trebui sa iti gaseasca reteaua mai sus definita, tap pe ea in caz afirmativ.

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.11.07

am reusit sa vad reteua intre ele
numai ca nu reusesc sa dau net si pe iphone .. si cand incerc raman fara net si pe laptop .. se poate sa setez cumva care sa fie principala sa ia net de pe retea UTP normal .. aveti idee? oricum am facut un progres raspberry