1 din 4
1
DISCUTII GENERALE
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Propun usi un astfel de topic daca va convine…
Vroiam sa postez un link pt cunoscatorii limbii maghiare si nu numai wink...un blog inrteresant....ah si pt cei care detin iphoane ..o husa chiar eleganta si utila grin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
szasz - 31 Decembrie 2007 01:17 AM

Propun usi un astfel de topic daca va convine…
Vroiam sa postez un link pt cunoscatorii limbii maghiare si nu numai wink...un blog inrteresant....ah si pt cei care detin iphoane ..o husa chiar eleganta si utila grin

Da, de ce nu? Da’ eu cred că cine știe maghiara și alte limbi se descurcă oricum.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Cineva intreba de un adaptor pt casti de iphone
Here it is:
http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=374491#

si daca e de la belkin se gaseste probabil in mediagalaxy/altex (inside job) daca nu sa vedem ce putem face….

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-2444090-analistii-cred-apple-vinde-2008-20-mai-putine-terminale-iphone-fata-previziuni.htm

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Așadar… mai sunt patru zile din februarie și SDK-ul pentru iPhone nu a apărut, așa cum promitea Jobs. Se amână și ăsta?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
Tudor - 26 Februarie 2008 03:37 AM

Așadar… mai sunt patru zile din februarie și SDK-ul pentru iPhone nu a apărut, așa cum promitea Jobs. Se amână și ăsta?

“- Da, se amana, pentru ca ne-am propus sa includem in firmware 2.0 (aka 1.1.4) si noul bootloader 5.3 care va rezolva problema cu deblocarile…” (Leaked from an Apple employee…. smile )

Just joking, but, never knows ! smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Răspunsul corect este: se amână pentru sfârșitul lunii martie pentru că trebuie să lansăm iPhone în România și mai avem de lucrat la traducerea sistemului. Iar puturoșii ăia de la Google mai au de pozat jumate de Oltenie pentru Maps… LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Tudor - 26 Februarie 2008 04:23 AM

Răspunsul corect este: se amână pentru sfârșitul lunii martie pentru că trebuie să lansăm iPhone în România și mai avem de lucrat la traducerea sistemului. Iar puturoșii ăia de la Google mai au de pozat jumate de Oltenie pentru Maps… LOL

1. Şi mai tre’ să aducem şi niscaiva servere mari din state pt. iTunes…. şi nu putem că-s grele rău…
2. Şi mai tre’ să refacem infrastructura de fibră optică pentru comunicaţii de date la nivel naţional în România… că e varză aia restrânsă care e…
- Şi mai tre’ să aşteptaţi ....... pentru etapele 2 şi 3… cam 2, 3 Brucani (1 Brucan = 20 ani. Unitatea de măsură pentru a determina ieşirea României din keke şi alinierea ei la standardele europene - se utilizează numai cu factor de multiplicare)

smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

O2 a anuntat iPhone in Irlanda incepand cu 14martie2008.
Urmatoarele tari pe lista oficiala : Austria(TMobile) Italia(Tim). Anuntul pt. Austria & Italia probabil apare in zilele urmatoare.
Ultima data cand iPhone-ul a ajuns in alte tari, au introdus un bootloader nou (4.6) daca si acum se intampla la fel ma sparg de ras smile

[ Modificat: 28 Februarie 2008 10:44 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
mirceahr - 28 Februarie 2008 10:39 PM

O2 a anuntat iPhone in Irlanda

cred ca englezii de la O2, au primit ceva solicitari pe care nu le pot refuza, de la IRA
in spania nu exista O2? ETA ce zice?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 28 Februarie 2008 10:46 PM
mirceahr - 28 Februarie 2008 10:39 PM

O2 a anuntat iPhone in Irlanda

cred ca englezii de la O2, au primit ceva solicitari pe care nu le pot refuza, de la IRA
in spania nu exista O2? ETA ce zice?

Probabil smile
Nu stiu daca este O2 in Spania, dar daca nu este, se poate aduce oricand smile

Pt. Spania nu am vazut nimic, si nici nu am auzit, asta, pt. tarile astea 3 erau si .bundle-uri in noul update, 1.1.4. (vorbind serios acum)

[ Modificat: 28 Februarie 2008 10:50 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

INTRATI AICI
VA ROG, CARE CUNOASTETI PROBLEMA, O SOLUTIE CEVA !!!!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Stie cineva daca au aparut 1.1.4 OTB ? Sunt curios daca au tot bootloader 4.6…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Azi la New York inca nu erau, probabil saptamana viitoare; dupa cum am zis acum ca lanseaza in alte tari, poate apare un bootloader nou smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Daca apare bootloader nou, va fi o problema pentru unlock…
Insa, odata cu aparitia si mai ales perfectionarea tool-ului Ziphone care rezolva f. usor a+j+u pentru aproape orice versiune de iPhone, cred ca urmatorul OTB de la Apple va avea un nou bootloader.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am un iPhone care se aude foarte incet in casca. Am instalat inclusiv recentul Volume Boost si degeaba. Se pare ca e o problema hardware. A mai rezolvat careva din voi o problema de genul asta ?

Semnătură 

1 din 4
1