Propun usi un astfel de topic daca va convine…
Vroiam sa postez un link pt cunoscatorii limbii maghiare si nu numai ...un blog inrteresant....ah si pt cei care detin iphoane ..o husa chiar eleganta si utila
Propun usi un astfel de topic daca va convine…
Vroiam sa postez un link pt cunoscatorii limbii maghiare si nu numai ...un blog inrteresant....ah si pt cei care detin iphoane ..o husa chiar eleganta si utila
Da, de ce nu? Da’ eu cred că cine știe maghiara și alte limbi se descurcă oricum.
Așadar… mai sunt patru zile din februarie și SDK-ul pentru iPhone nu a apărut, așa cum promitea Jobs. Se amână și ăsta?
“- Da, se amana, pentru ca ne-am propus sa includem in firmware 2.0 (aka 1.1.4) si noul bootloader 5.3 care va rezolva problema cu deblocarile…” (Leaked from an Apple employee…. )
Răspunsul corect este: se amână pentru sfârșitul lunii martie pentru că trebuie să lansăm iPhone în România și mai avem de lucrat la traducerea sistemului. Iar puturoșii ăia de la Google mai au de pozat jumate de Oltenie pentru Maps…
Răspunsul corect este: se amână pentru sfârșitul lunii martie pentru că trebuie să lansăm iPhone în România și mai avem de lucrat la traducerea sistemului. Iar puturoșii ăia de la Google mai au de pozat jumate de Oltenie pentru Maps…
1. Şi mai tre’ să aducem şi niscaiva servere mari din state pt. iTunes…. şi nu putem că-s grele rău…
2. Şi mai tre’ să refacem infrastructura de fibră optică pentru comunicaţii de date la nivel naţional în România… că e varză aia restrânsă care e…
- Şi mai tre’ să aşteptaţi ....... pentru etapele 2 şi 3… cam 2, 3 Brucani (1 Brucan = 20 ani. Unitatea de măsură pentru a determina ieşirea României din keke şi alinierea ei la standardele europene - se utilizează numai cu factor de multiplicare)
O2 a anuntat iPhone in Irlanda incepand cu 14martie2008.
Urmatoarele tari pe lista oficiala : Austria(TMobile) Italia(Tim). Anuntul pt. Austria & Italia probabil apare in zilele urmatoare.
Ultima data cand iPhone-ul a ajuns in alte tari, au introdus un bootloader nou (4.6) daca si acum se intampla la fel ma sparg de ras
[ Modificat: 28 Februarie 2008 10:44 PM de mirceahr ]
Daca apare bootloader nou, va fi o problema pentru unlock…
Insa, odata cu aparitia si mai ales perfectionarea tool-ului Ziphone care rezolva f. usor a+j+u pentru aproape orice versiune de iPhone, cred ca urmatorul OTB de la Apple va avea un nou bootloader.
Am un iPhone care se aude foarte incet in casca. Am instalat inclusiv recentul Volume Boost si degeaba. Se pare ca e o problema hardware. A mai rezolvat careva din voi o problema de genul asta ?