Sincer nu cred, si am sa-ti zic de ce, vanzarile la iphone au scazut foarte mult in ultimele 2-3 luni, si nu e tocmai momentul sa mai lanseze un bootloader nou. Zvonuri cum ca SDK-ul de fapt apare in iunie deja au aparut, nu stiu ce sa zic… poate gresesc
In acest magazin din Tirana se poate cumpara iPhone 1.1.3, deblocat, 8 GB, 550 Eur. Sunt aduse din Anglia.
E un reseller oficial.
Deci, Albania e a cincia țară!
Deblocat adică deblocat? Sau neblocat? Ar fi prea frumos să fie neblocat. E Albania, totuși. Și nici prea scump n-ar fi. Dacă facem o comparație cu LG Prada, de exemplu. Care, în opinia mea, e un știft.
In acest magazin din Tirana se poate cumpara iPhone 1.1.3, deblocat, 8 GB, 550 Eur. Sunt aduse din Anglia.
E un reseller oficial.
Deci, Albania e a cincia țară!
Deblocat adică deblocat? Sau neblocat? Ar fi prea frumos să fie neblocat. E Albania, totuși. Și nici prea scump n-ar fi. Dacă facem o comparație cu LG Prada, de exemplu. Care, în opinia mea, e un știft.
Eu am intrebat-o pe fata de la ghiseu daca sunt “unlocked”, s-a uitat alb la mine, asa ca am intrebat-o daca merg cu orice cartela. Mi-a zis ca “of course”. Acum, ca or fi crackuite sau la liber, nu stiu. As tinde insa sa cred ca-s la liber: da-o naibii, e un Authorised Reseller, totusi!
Cum as putea sa verific daca-s sparte sau libere? Poate mai trec p-acolo si ma fac ca vreau sa cumpar.
Scuzati intrebarea. Nu prea m-am luminat eu prea bine de pe net. Ce este si ce face acest bootloader? Din cite am inteles e legt de partea de boot-are nu? Merci frumos
Salut. Se ia un iPhone——>te apeleaza cineva——>tu dai cu slide-ul ca sa raspunzi——>termini convorbirea (dai cu end call). Pina aici toate bune, dar daca peste 10 mnute (sau juma de ora…nu conteaza) daca dau cu slide-ul in loc sa imi apara SpringBoardul imi apare agenda telefonica (Contacts). E normal sa faca asa?
Merci frumos de help
Salut. Se ia un iPhone——>te apeleaza cineva——>tu dai cu slide-ul ca sa raspunzi——>termini convorbirea (dai cu end call). Pina aici toate bune, dar daca peste 10 mnute (sau juma de ora…nu conteaza) daca dau cu slide-ul in loc sa imi apara SpringBoardul imi apare agenda telefonica (Contacts). E normal sa faca asa?
Merci frumos de help
Da. Rămîne în funcția de telefon. Și pe mine mă enervează uneori. Dacă-l lași pe Favorites sau pe Recent, acolo rămîne.
@morph3u5 Leagă-te prin iTunes și le încarci de acolo.