4 din 4
4
DISCUTII GENERALE
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

merge vocal mailbox la noi? nu cred

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
victorcampeanu - 04 Mai 2008 01:10 AM

merge vocal mailbox la noi? nu cred

ai dorit să spui probabil voice mailbox.  La noi, da “merge”.
Nu “merge” visual mailbox, care este o caracteristică doar a utilizatorilor de iPhone abonaţi la AT&T;.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Greseala a mea a fost. Voice mailbox, nu vocal smile Si da, merge, doar ca trebuie activat voice mailbox-ul (dupa deblocare) cu acea faimoasa secventa *5005*86*xxx#
Intre timp am aflat si raspunsul la call forwarding: nu se poate in mod direct din menu-ul de settings al iphone. Se poate insa folosind codurile standard GSM transmise operatorului, la fel ca la orice telefon GSM.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
dtancu - 04 Mai 2008 02:05 AM

Greseala a mea a fost. Voice mailbox, nu vocal smile Si da, merge, doar ca trebuie activat voice mailbox-ul (dupa deblocare) cu acea faimoasa secventa *5005*86*xxx#
Intre timp am aflat si raspunsul la call forwarding: nu se poate in mod direct din menu-ul de settings al iphone. Se poate insa folosind codurile standard GSM transmise operatorului, la fel ca la orice telefon GSM.

Intrebare: se poate activa voice mailbox-ul si acum sau trebuia imediat dupa deblocare? si ce e, o casuta vocala a telefonului? daca se mai poate activa, care e secventa corecta de activare?

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member

Se poate activa oricind.
E exact casuta vocala a operatorului tau (Vodafone/Orange etc) si functioneaza identic.
Ce nu merge e visual mailbox, ala e un serviciu specific iPhone si e furnizat doar de operatorii care distribuie oficial iPhone.

Ca sa activezi voice mailbox formezi numarul urmator: *5005*86*xxx#, unde “xxx” este numarul casutei tale vocale (de exemplu la Vodafone e 334). Apoi apesi call si s-a activat smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member

Am si eu o intrebare pentru cei cu iPhone: “slide to unlock” are un usor lag la capatul cursei?
La mine la ipod Touch e instantanee deblocarea, fac slide de la stanga la dreapta si imediat ce a ajuns la capatul cursei are loc animatia de unlock. La iPhone miscarea e la fel de fluida de la stinga la dreapta dar odata ajuns la extrema dreapta are un usor hop pina apare animatia de unlock. Dureaza sub o secunda dar e sesizabil, nu e la fel de fluid ca la Touch. Face acel sunet de unlock insa procesul pare un pic cu hopuri in acea zona. La voi la fel face?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Da..si eu zic ca e normal, stai linistit!

4 din 4
4