Gopod
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.07

Gopod este un program care scoate limita de volum (iPodurile Europene au o limita de volum). L-am incercat pe doua ipoduri cumparate de la noi si chiar a mers. Daca a mai fost postat despre el, imi cer scuze, daca nu sper sa va ajute.

Semnătură 

Why I choose a mac:
1. It stops me from drinking.
2. It stops me from smoking.
3. It stops me from biting my nails.
4. It stops me from swearing .
5. It stops me from eating too much.

I mean this honestly!! No waiting, No Install hassles, no Product verification!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
vreauunmac - 01 Ianuarie 2008 08:15 PM

Gopod este un program care scoate limita de volum (iPodurile Europene au o limita de volum). L-am incercat pe doua ipoduri cumparate de la noi si chiar a mers. Daca a mai fost postat despre el, imi cer scuze, daca nu sper sa va ajute.

De regulă, se pune și un link măcar la site-ul producătorului ori la pagina din versiontracker ori la macupdate… Și o mică apreciere, subiectivă desigur, privind utilitatea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.12.07
Cattus Thraex - 01 Ianuarie 2008 10:38 PM
vreauunmac - 01 Ianuarie 2008 08:15 PM

De regulă, se pune și un link măcar la site-ul producătorului ori la pagina din versiontracker ori la macupdate… Și o mică apreciere, subiectivă desigur, privind utilitatea.

Dap, greseala mea un link gasesti aici. L-am testat cu succes pe un ipod g4 si un ipod video g5 si am fost foarte multumit, nu se pierde din calitate/claritate.

PS: Scuze de timpul indelungat de raspuns dar am avut o problema cu netul…

Semnătură 

Why I choose a mac:
1. It stops me from drinking.
2. It stops me from smoking.
3. It stops me from biting my nails.
4. It stops me from swearing .
5. It stops me from eating too much.

I mean this honestly!! No waiting, No Install hassles, no Product verification!!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Singura problema e ca nu functioneaza pentru Touch.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

daca urmam instructiunile din readme, nu mergea nici pt ipod-ul video din semnatura mea. acolo zicea ca trebuie lasat, cu ajutorul itunes, in disk mode si apoi executat programul. dar nu merge. daca nu-l las in disk mode, e ok, a mers perfect

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!