sugestie
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

salutare!

as vrea sa discutam o problema. de cand sunt membru pe macuser.ro, site-ul si forum-ul au fost hack-uite de cateva ori. cel putin de 2 ori intr-o perioada asa de scurta. citind forum-ul am descoperit ca site-ul a mai fost atacat si inainte ca eu sa devin membru, atac care s-a lasat cu un backup major etc. ... acuma, sunt singurul caruia lucrul acesta nu i se pare normal? hai sa fim seriosi: cand un cms este atat de slab incat se hack-uieste destul de des, nu se pune intrebarea unui alt script? tot respectul pentru expression engine dar mai da-o si in ma-sa de treaba ca nici asa nu se poate. wiki-ul nu functioneaza cum trebuie, forum-ul este total despartit de site (vizual) iar securitate este in balta. ce se intampla?

astept parerile voastre

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
aoleks - 02 Ianuarie 2008 08:28 PM

salutare!

as vrea sa discutam o problema. de cand sunt membru pe macuser.ro, site-ul si forum-ul au fost hack-uite de cateva ori. cel putin de 2 ori intr-o perioada asa de scurta. citind forum-ul am descoperit ca site-ul a mai fost atacat si inainte ca eu sa devin membru, atac care s-a lasat cu un backup major etc. ... acuma, sunt singurul caruia lucrul acesta nu i se pare normal? hai sa fim seriosi: cand un cms este atat de slab incat se hack-uieste destul de des, nu se pune intrebarea unui alt script? tot respectul pentru expression engine dar mai da-o si in ma-sa de treaba ca nici asa nu se poate. wiki-ul nu functioneaza cum trebuie, forum-ul este total despartit de site (vizual) iar securitate este in balta. ce se intampla?

astept parerile voastre

De regulă, cine propune și face. Părerea mea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Expression Engine cica ar fi printre cele mai bune si sigure. Am dat bani pe el, si nu cred ca e cazul sa experimentam cu altele. Atacurile recente, probabil ca si ultimul, au fost atacuri la hosting, nu la EE. Care si el nu e dintre cele mai proaste. Bani de hosting dedicat nu avem (nu, nu vrem sa primim bani, ne plac lucrurile simple), si nici nu ar avea rost.

Tot ce se face aici se face benevol. Ceea ce nu ar trebui sa excluda calitatea, de acord. Toti invatam din mers (eu acum am invatat multe, fiind “home alone”...) si orice ajutor este binevenit. Am spus-o de multe ori: cine se pricepe la EE - sa se ofere; atat la securitate, functionalitate, aspect.
Situl este inca in constructie; da, si noi ne-am saturat de provizoratul asta, si cautam solutii.
Wiki-ul merge bine, daca te logezi ca vizitator (nu ca user); nu m-am bunghit cum se repara asta. Sa nu uitam ca sunt sarbatori si toti mai avem si altele de facut, ca doar nu suntem ca aia care de sarbatori n-au alta treaba mai buna decat sa sparga situri. Sa se intoarca lumea si o sa se repare si vazutul pozelor in Wiki ca user logat. (Si de cate ori vine vorba de Wiki, imi aduc aminte cat de putini sunt cei care s-au obosit sa scrie un articol… Luati fratilor exemplu de la vreauunmac (redenumit Adrian Farcasanu), e membru din 16 dec 2007 si are deja 2 articole!)

Si ce sugerai?

La multi ani! smile

[ Modificat: 03 Ianuarie 2008 05:57 AM de Administrator ]