Probleme cu DVD player-nu citeste!!!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.01.06

Posesor al unui iBook G4. DVD player-ul nu citeste dvd-urile. Totul este reglat, se deschide, dar apare mesajul “disc indisponibil”. Culmea este ca se intampla cu acelasi DVD. Prima data am incercat de 5ori, a 6-a oara a mers.Dar de atunci nu il mai vad.Si asta cu toate DVD-urile.By the way, zonajul e ok (zona 2).Merci.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca am inteles bine: nu mai poti sa deschizi nici un DVD cu DVD Player. Dar discurile se monteaza (iti apar) pe Desktop? Daca dai dublu click pe ele se deschid?
Daca DA: s-a corupt cumva DVD Player. Incearca asa: sterge fisierul com.apple.DVDPlayer.plist din Home/Library/Preferences (e fisierul care tine minte preferintele programulul; se creaza altul cand deschizi din nou programul). Dupa care repara permisiunile (Applications>Utilities>Disk Utility, click pe numele hard discului si Repair Permissions). Incearca sa vezi daca merge.
Daca NU: pare ca s-a paradit unitatea optica.

Zi si tu mai multe.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.01.06

Wow.Esti genial!A mers.De fapt DVD nu aparea inainte pe Desktop. Dar acum totul e ok. Sper sa nu mai fie probleme. La naiba- e un laptop nou.Dc, doamne fereste, se mai intampla, fac aceeasi chestie iar?Oricum merci mult.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 21.10.05

partea slaba a sistemului X sint preferintele. Din nu stiu ce se bushesc. Asa ca, daca o aplicatie incepe sa se comporte ca dracu, mergi in Preferinte si-i stergi .plist-ul. Dar mai bine e sa downloadezi un programel: Preferential treatment, iar cu el sa verifici starea tuturor preferinte;pr. Scapi de o mare bataie de cap.
http://homepage.mac.com/jonn8/as/html/pt.html

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Hm, interesanta aplicatie domnule. Deocamdata nu am nimic bulit, dar cu prima ocazie o s-o pun la incercare.
Multumim, domnule castor iaru smile

‹‹ Audio rip de pe DVD      Keyword Assistant ››