iPhone spart
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.12.07

Am cumparat acum cateva zile un iPhone nou si din greseala a fost scapat pe jos si s-a spart umpic in partea stanga(jos).Crapatura s-a intins din coltul stang 2.5 centimetrii in sus pana in partea dreapta a ecranului.Are cineva o idee daca pot gasi pe cineva sa il schimba…sau chiar sa ofere cineva unu nou la schimb…ne intelegem la pret.

Multumesc anticipat!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07
Dolce - 03 Ianuarie 2008 08:27 AM

Am cumparat acum cateva zile un iPhone nou si din greseala a fost scapat pe jos si s-a spart umpic in partea stanga(jos).Crapatura s-a intins din coltul stang 2.5 centimetrii in sus pana in partea dreapta a ecranului.Are cineva o idee daca pot gasi pe cineva sa il schimba…sau chiar sa ofere cineva unu nou la schimb…ne intelegem la pret.

Multumesc anticipat!

Aruncă-l!  “2.5 centimetrii in sus pana in partea dreapta a ecranului” este mult sub recordul mondial!  cheese  LOL  grin
Sad, but true! Metallica <-Metallica aia de când aveam Io părul până la cingătoare!

[ Modificat: 03 Ianuarie 2008 09:34 AM de Albu ca Zapadu ]
 Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Nu ești primul, s-a mai întâmplat. Se găsesc ecrane, dar la prețuri astronomice – peste 200 de euro. Vezi http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/8826/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

http://www.pdaparts.com
gasesti aici, numai ca nu livreaza in romania, trebuie sa ai pe cineva pe afara, costa 120$ geamul+ lcd-ul

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Ghinion omule ! Si ca sa mai facem haz de necaz: era sa zic ca a fost spart bootloaderul 4.6 cand am vazut topicul ! smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

‹‹ DISCUTII GENERALE      Clasament iSlots ››