4.5W pe un port de 5V înseamnă 0.9A
un port USB dă maxim 0.5A deci trebuie “să tragi” din două.
Atenție - are USB1.1 deci vei putea scrie CD-uri la max 8x (4x sau 6x sa nu dea buffer underrun) și DVD-uri la 0.5x. S-ar putea ca unitatea să nu știe să scrie la viteză atât de mică. Mai bine caută una cu Firewire (erau niste asus-uri mici & argintii)
In the news: mi-am pus Combo drive la iBook-ul meu (thanks Huk). Nu mai doresc să îl desfac a doua oară la cât de complicată e procedura
mi-a venit ibookul !
primele impresii extraordinare, am un pixel bright, alb din pacate.. a trebuit sa-mi cumpar adaptor la alimentator..
se pare ca placa de retea nu vrea sa se sincronizeze cu switchul cisco in care am bagat patchul, pe wireless mi-a luat ip dinamic, nu stiu sa-i setez ip static
vezi si tu pe la SEARCH-ul ala. In cazul tau, te opresti la “.... TCP/IP unde vei selecta modul DHCP” doar ca vei selecta “Manual” in loc de “DHCP” si sunt convins ca vei reusi sa-ti introduci IP-urile
salut, cam in aceeasi situatie sunt si eu. cum ii mai pun niste ram? am tot cautat sa vad ce tip de ram se potriveste, am vazut ca are 128 on board si inca un 128 dar ce tip nu imi dau seama…pe un site scrie ceva, pe altul altceva. mie imi zica ca in bay 1 e un SD-RAM, dar nu imi zice ce tip…ce naiba e soldered asta?
Apple iBook G3 700MHz Series Laptops Dual USB
Standard Memory: 128 MB or 256MB (128MB Soldered)
Maximum Memory: 640 MB
Memory Sockets: 1
salut, cam in aceeasi situatie sunt si eu. cum ii mai pun niste ram? am tot cautat sa vad ce tip de ram se potriveste, am vazut ca are 128 on board si inca un 128 dar ce tip nu imi dau seama…pe un site scrie ceva, pe altul altceva. mie imi zica ca in bay 1 e un SD-RAM, dar nu imi zice ce tip…ce naiba e soldered asta?
soldered = lipit pe placa de bază
Poți să instalezi un singur modul de memorie PC100 SDRAM, format SO-DIMM cu inăltimea de maxim 1.25-inch, cu alimentare la 3.3V, de maxim 512MB, pentru un total de 640MB RAM.
uhm, intampin o problemuta si nu imi dau seama pe unde sa ma mai uit.. nu stiu ce-am facut (s-a jucat putin si prietena) de nu mai merge click dreapta la butonul unified de sub touchpad.. prin setari n-am gasit nimic, pur si simplu nu mai merge, am dat click dreapta pe trash si in loc de menul cu open si empty imi deschide direct trashul..
are cineva vreo idee?
apropo, pe sageti mai am pg up, pg dn, home si end, cum folosesc a doua functie?
thx.
humm. n-am gasit nimic acolo..
eu acum lucrez direct pe touchpad si butonul de sub.. aseara aveam bagat un logitech mini mouse si la click dreapta imi apareau menurile care-mi apar acum daca tin apasat butonul pe un icon in dock…
soldered = lipit pe placa de bază
Poți să instalezi un singur modul de memorie PC100 SDRAM, format SO-DIMM cu inăltimea de maxim 1.25-inch, cu alimentare la 3.3V, de maxim 512MB, pentru un total de 640MB RAM.
Click dreapta la iBook e Control+Click. Sunt programele care te lasa sa configurezi tot soiul de alte gesturi, cum ar fi bataie pe trackpad pentru click dreapta.
Tot asa, apesi Command (Mar) si ai page down, up, home end. Alt duce cursorul un cuvant.