4 din 4
4
Am cumparat un iBook G3 ..
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitești, Argeș
Macuser din: 04.01.08

mda, deci n-am visat.. uite ce-am citit adineauri:

“Tired of Control-clicking? Maybe it’s time to buy a two-button mouse. (What!!!! A Mac with a two-button mouse?) I guess Apple figured at some point we’d get tired of Control-clicking, so in Mac OS X if you connect a two-button USB mouse to your Mac, the second button automatically becomes the “Control-click” function (just like a PC’s Right-click). From that point on, every time in this book when it tells you to Control-click (like on application icons in the Dock), instead you can just Right-click. ”

Semnătură 

iMac late 2009, aluminiu 21.5”, Intel Core2 Duo 3ghz, 12 gb ram, 500 gb hdd.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai normal! smile
Tu ai zis doar de trackpad, de aia nu am mentionat soarecii externi. Face si Apple, a renuntat la soarecul cu un singur buton.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member

oricum e fain mac os-ul. btw: nici o sansa sa fac butonul asta lung sa faca click right sau el e chiar efectiv un singur buton, un singur contact sub el?
poate vreo aplicatie ceva..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Butonul e unul singur, n-ai ce-i face. Poti sa apesi cat vrei in dreapta, degeaba. Te poti juca insa cu tracpadul; vezi pe versiontracker, sunt multe, printre care si SideTrack.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member

anyway, intre timp cred c-am descoperit singura chestie pe care nu stiu cum s-o fac pe ibook-ul g3 fata de thinkpadul t60..
am un adaptor de la usb la serial cu ajutorul caruia ma conectez cu laptopul pe porturile seriale ale diferitelor servere.
oare o merge sub mac os? mi-e si frica sa desfac laptopul si sa il incerc..
e un gembird care merge sub windows cu driverele de pl..

update in timp ce scriam postul, am cautat pe siteul gembird driverele adaptorului si in arhiva am gasit dmg-uri si de mac os 9 si de mac os 10 !! smile)

Semnătură 

4 din 4
4