Sau, mai simplu, QuickTime Pro cu Perian-ul romanesc (vezi ca-i pe forum): dai la .srt numele identic cu cel al filmului, deschizi filmul, export pantru iPod. Ai film cu subtitrare cu diacrtice.
la mine nu functioneaza handbreak.cand dau sa deschida un film imi zice ca nu gaseste nici un fisier care sa poata fi convertit.asa imi face cu orice film
Nu vreau sa mai deschid alt topic asa ca am sa va rog sa raspundeti aici.
Cu ce program pot pune subtitrare la filmele HD (format .mkv) si sa le pot converti pentru iPod Touch?
Pentru vizionare pe Mac folosesc VLC Player, la QuickTime am probleme de sync audio/video si de continuitatea materialului.
Care stiti cumva despre problema mea va rog sa
postati aici.
Wiki.
Nu am incercat niciodata sa convertesc HDuri la iPod, ca e pacat de calitate (mai bine faci rost de avi-uri). Dar VisualHub ar trebui sa poata.
Mai simplu ar fi ca intai sa convertesti HDul pentru iPod, apoi sa bagi subtitrarea sincronizata.
Wiki.
Nu am incercat niciodata sa convertesc HDuri la iPod, ca e pacat de calitate (mai bine faci rost de avi-uri). Dar VisualHub ar trebui sa poata.
Mai simplu ar fi ca intai sa convertesti HDul pentru iPod, apoi sa bagi subtitrarea sincronizata.
Pai…am convertit mai intai din .mkv in .avi cu VisualHub dar nu se mai “pupa” cu subtitrarea ca sa-l mai trec si prin QuickTime sa mai fac un encode cu subtitrare cu tot.
Iar in privinta calitatii…avi-urile au un video bitrate mic in comparatie cu HD-ul iar Touchul suporta pana la 2.5Mbps bitrate video iar calitatea imaginii este exceptionala. Singurul impediment este subtitrarea.
Am sa incerc cu ffmpeg dar daca intre timp mai gasiti alte solutii va rog sa le postati.