Fake. Nu vedeti ca butonul de click este cat 3 sferturi din lungimea tastaturii. Cum poti tasta fara sa dai click? Adio ergonomie si minimalism. Era mai credibila daca ar fi lipsit trackpadul pentru ca sugera ca toata zona de sub tastatura ar avea functia asta + multitouch.
Aproape sigur o sa apara: 13” LED display, 64GB NAND – fara HDD si unitate optica.
Sper sa aiba maxim 1,2 kg, 1,6 cm grosime si bateria sa tina 10 ore. Si sa existe un model negru. Daca nu, imi iau un Dell de 8,3 kile si instalez MSDOS.
marimea butonului m-a pus si pe mine pe ganduri. In rest ca forma aduce mult cu seria de ultraportabile de la Toshiba. Si eu inclin spre un fals, dar ca idee nu e rau deloc.
Daca nu, imi iau un Dell de 8,3 kile si instalez MSDOS.
Am avut ocazia să butonez așa ceva pentru vreo 15 minute. Deși designul poate fi considerat discutabil că deh, beauty is in the eye of the beholder, l-am găsit impresionant. Nu prea se integrează în tradiția finisărilor Dell, fiind chiar foarte atent lucrat. Și - da - imens. Ca specificații hardware, la fel: impresionant. Dar nu vine cu toate bunătățile în standard: mai plătești încă pe-atât ca să-l aduci la “full”. Apoi ți se trântește pe el Win Media Center - și-au făcut r@h@tul praf: OS mai prost ca ăla n-am experimentat până acum…
Adevărat. Am început în ‘95 cu DOS și Windows 3.11. Am trecut prin Win 95, 98, 98SE, 2000 și XP. Dar Media Center-ul mi s-a părut catastrofal. Iar pentru ce e destinat să facă, atât de prost mi s-a părut a fi realizat încât funcționalitatea lui e pur și simplu limitată.
Uite și Media Center-ul în toată splendoarea: aici.
Bun, OK , e ieftin, si asta ce inseamna? Se va vinde oare la Kabul in talcioc, ma rog bazar… poate. Tipic gaselnita taiwaneza, cu pretentie de produs revolutionar.