Dupa ce iPod G5 a fost primul ipod fara FW, acum a venit si primul mac fara FW.
Mie asta mi se pare cea mai ciudată și mai inacceptabilă chestie, mai ales că, deocamdată, eu nu cunosc un bus mai bun ca fw, ca atare nu văd rostul abandonării lui. Probabil însă nu știu eu ceva. Eu cred că va urma, relativ rapid, un model nou cu mini-fw măcar.
Un port FireWire 6pin trebuie “să dea” 30W de putere - care e mai mult decât consumă tot MBA-ul Apple nu a pus niciodată porturi mini în nimica. Și n-ați văzut placa aia de bază cât creionul ? Unde să mai pună un chip pe ea ?
Cui îi trebuie FW are de ales între MB și MBP
Un port FireWire 6pin trebuie “să dea” 30W de putere - care e mai mult decât consumă tot MBA-ul Apple nu a pus niciodată porturi mini în nimica. Și n-ați văzut placa aia de bază cât creionul ? Unde să mai pună un chip pe ea ?
Cui îi trebuie FW are de ales între MB și MBP
Clar.
Ar mai rămîne să scoată și mufa aia USB, că și aia consumă din baterie, și nu puțin, la o adică.
Sa nu uitam ca ecranul e cal mai mare consumator de curent, eu zic sa faca o interfata direct cu creierul. Iti infigi mufa in nas si vezi si auzi si simti si mirosi. Experienta Mac.
Sa nu uitam ca ecranul e cal mai mare consumator de curent, eu zic sa faca o interfata direct cu creierul. Iti infigi mufa in nas si vezi si auzi si simti si mirosi. Experienta Mac.
Super. Eu zic să-i scrii lui Steve, să vezi ce zice.
mie mi se pare ok acest MBA. pe bune acum. cine se respecta are wireless acasa si la birou(a se citi cine-si permite). SD ala e super ok. per total imi place MBA. daca mi-as permite mi-as lua asa o jucarie… pana atunci strang bani de un EEEpc
mie mi se pare ok acest MBA. pe bune acum. cine se respecta are wireless acasa si la birou(a se citi cine-si permite). SD ala e super ok. per total imi place MBA. daca mi-as permite mi-as lua asa o jucarie… pana atunci strang bani de un EEEpc
wl a devenit ceva banal deja. Nu numai Apple, ci și alții vînd acum produsele cu card wl inclus, așa că un router wl te duce mai ieftin decît un router cu sîrme trase prin toată casa/prin tot biroul. Plus că arată ca naiba.