tudor, ipod touch-ul meu este si el muuult mai portabil decat mba. doar are ecran de 3,5 inch. si nu cantareste asa de mult. si bateria ma tine 24 de ore. ce zici?
acuma serios, NORMAL ca daca ecranul e mai mic, procesorul e mai slab si are mai putina memorie ca bateria tine un pic mai mult. ar fi culmea!!! asta insa nu il face mai bun. orice ai zice, macbook air este cel mai ieftin momentan!
Pentru tine e mai bun MBA, pentru altul e mai bun altceva… nu toți avem aceleași gusturi și nevoi în materie de computere. Și câteodată ar fi bine să mai trecem peste fanboy-ismul din noi, și să analizăm un pic mai lucid anumite lucruri.
comparatia nu este facuta de dragul comparatiei ci se adreseaza acelora care au putine resurse si se simt frustrati sa plateasca 2gb ram cind - au vazut ei in task manager - calculatorul arata la start 500 mb… atit au nevoie: 512, restul este in plus! (cum vor astia cu ramul sa se imbogateasca de pe spinarea nevoiasilor…)
hardul este prea mare, totul este prea mare…
asa ca varianta de 400 este tocmai buna, dar cind va fi la 300 si daca o prinde la reduceri va fi perfecta cu 230!
este atit de simplu!
si apoi de ce sa se chinuie in acest sistem de operare tembel… win este cunoscut ca fiind un sistem de bine…
FINAL WORDS: EEE FOR VALUE, AIR FOR STYLE
altfel spus:
EEE for humans, AIR for Paris Hilton
nu îi e bun lui paris, că are isight şi s-ar filma şi ar apărea alte filmuleţe compomiţătoare cu ea…
Pai tocmai de asta e bun pentru paris hilton ca nu mai trebuie sa-si cumpere camera video, apoi sa faca transfer de pe camera video pe calc. de unde sa faca upload pe site-urile buclucase…:)
Sunt convins ca exista notebook-uri mai subtiri si mai dotate decit MB Air. Steve Jobs a prezentat MB Air ca fiind cel mai subtire din lume, pentru a avea impactul mediatic si marketing mai puternic. Ce vroia-ti sa spuna? Va prezentam al doilea sau al treilea cel mai subtire notebook? Hai ma oameni buni, fiti realisti.
Cum am argumentat mai sus eu mi-l voi lua pentru ca, in primul rind ca are OSX si pentru ca e subtire.
Cu i se pare prea sarac in dotari sau prea de fite sa nu si-l ia si gata.