Hai sa mai imi dau si eu cu parerea.
Tocmai am revenit dupa o saptamana de umblat prin zone subdezvoltate si mi-am dat seama ca un MBA este suficient pentru deplasari. Nu as avea nevoie de unitate optica, chiar si pe coclauri se gaseste vreun computer la care sa poti apela, iar un flash face treaba pe unde accesul la email e problematic.
Daca ar putea sa vada si filme HD, ar fi perfect (poate? banuiesc ca da). Asta pentru serile cand nu poti adormi de prea multa oboseala.
Singurul dezavantaj ar fi ca nu poti inlocui rapid bateria, cand se goleste cea instalata.
Insa degeaba vorbim noi, ca noi suntem din aia pasionati de calculatoare, pentru care conteaza puterea si expandibilitatea. Pentru cei care au nevoie doar de Word, Excel si PowerPoint, e deja prea puternic.
Insa degeaba vorbim noi, ca noi suntem din aia pasionati de calculatoare, pentru care conteaza puterea si expandibilitatea. Pentru cei care au nevoie doar de Word, Excel si PowerPoint, e deja prea puternic.
Întrebarea nu e dacă MBA ar fi util sau nu, pentru că în definitiv orice lucru își găsește o utilitate cumva. Întrebarea e: merită să plătesc mai mult pentru 900g în minus, dotări mai puține și performanțe mai slabe, comparativ cu un MB?
Am mai zis: pentru mine grosimea este irelevantă. Aș fi preferat un factor de formă mai mic per ansamblu.
Interesant. Sursa articolului este aici și e interesant de citit pentru a vedea că o reprezenanță oficială Apple în România s-ar putea să nu schimbe absolut nimic în ceea ce privește politica de prețuri. Iată, rușii au în sfârșit Apple.ru oficial dar prețurile sunt cu ~70% mai mari decât în SUA.
PS: Ce MĂGARI ordinari: cică “luați-vă un nou iPod Touch cu 1.1.3 dacă vreți aplicațiile alea noi” F@&$ you, Apple.
Interesant. Sursa articolului este aici și e interesant de citit pentru a vedea că o reprezenanță oficială Apple în România s-ar putea să nu schimbe absolut nimic în ceea ce privește politica de prețuri. Iată, rușii au în sfârșit Apple.ru oficial dar prețurile sunt cu ~70% mai mari decât în SUA.
PS: Ce MĂGARI ordinari: cică “luați-vă un nou iPod Touch cu 1.1.3 dacă vreți aplicațiile alea noi” F@&$ you, Apple.
Cred că asta reflectă cel mai bine viziunea americană (= Apple):
„Writing in his bog, Alex Patsay, who is a hack and a Mac user said that Apple have shown a total lack of understanding about Russia.”
Acest „total lack of understanding about Russia” a fost o constantă a istoriei ultimelor două secole de relații euro-americo-ruse. Eu nu mă mir, e chiar firesc. Dup-aia se miră că se supără rușii și trag un perdaf d-ăla care se repară greu, după un secol.
ha ha ha inca o data si-au luat-o americanii de la rusi… si sincer merita, pt ca preturile sunt exagerat de mari, aici e si politica… este un mac… nu prea merge, trebuie sa umble putin la preturi, in caz contrar sa ramana in SUA!
Steve u suck!
ha ha ha inca o data si-au luat-o americanii de la rusi… si sincer merita, pt ca preturile sunt exagerat de mari, aici e si politica… este un mac… nu prea merge, trebuie sa umble putin la preturi, in caz contrar sa ramana in SUA!
Steve u suck!
Nu pot contrabalansa eventualele tale simpatii față de ruși, dar să știi că, deocamdată, americanii nu au luat de la ruși decît Alaska și aia corect, pe bani.
Nici nu cred că pe Steve îl frământă prea tare piața Rusiei, decît dacă ar afla că ar tinde spre un procent cît de cît semnificativ.