17 din 26
17
MacBook Air (fost ULTRAPORTABLE NOTEBOOK)
  [ Ignoră ]   [ # 241 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.01.08

Am fost sambata la apple store sa vad “minunea”. Multa lume curioasa, se ingramadeau in jurul celor 3 MBA expuse. Recunosc ca m-a impins si pe mine curiozitatea, din fotoliu nu eram deloc impresionata de performantele MBA, dar.. cand l-am vazut impresia a fost ca e de jucarie, e incredibil cum orice laptop pare grosolan pe langa el. Am vazut ca s-au gandit si la solutii la lipsa portului de ethernet si a superdrive-lui. Langa, erau si USB to ethernet adaptor si un superdrive facut pentru MBA.

[ Modificat: 04 Februarie 2008 11:22 AM de josefine ]
 Semnătură 

MacBook 2.0GHz Intel Core Duo, 13’‘, white, 80 GB, combo drive
iPod Shuffle 1GB, iPod Nano Video 4GB

[ Ignoră ]   [ # 242 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Review ArsTechnica.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 243 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
josefine - 04 Februarie 2008 11:14 AM

Am fost sambata la apple store sa vad “minunea”. Multa lume curioasa, se ingramadeau in jurul celor 3 MBA expuse. Recunosc ca m-a impins si pe mine curiozitatea, din fotoliu nu eram deloc impresionata de performantele MBA, dar.. cand l-am vazut impresia a fost ca e de jucarie, e incredibil cum orice laptop pare grosolan pe langa el. Am vazut ca s-au gandit si la solutii la lipsa portului de ethernet si a superdrive-lui. Langa, erau si USB to ethernet adaptor si un superdrive facut pentru MBA.

E sculă frumoasă și suficient de performantă. Singurul lucru care nu îmi place, dar probabil nu pricep eu perspectiva mișcării jobsiene, este unica legătură fizică, USB, cu lumea exterioară. Sigur, e acolo AP, totuși…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 244 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.02.07

ce parerea aveti despre noile macbook air? ms!

[ Ignoră ]   [ # 245 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.05.07

ce zici de asta

[ Ignoră ]   [ # 246 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 06.05.07

@betiluna… 17 pagini de palavre nu-ti ajung?

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 247 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

postul lui betiluna provine dintr-o mergiuiala.

[ Ignoră ]   [ # 248 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 27.03.06
nitro - 17 Ianuarie 2008 02:16 AM
Alexi1982 - 17 Ianuarie 2008 01:38 AM

A aparut un articol enervant de stupid pe go4it.ro despre MBA…

link spre articol

Mi se pare o revista facuta de jurnalisti amatori… nu o citesc, dar ma enerveaza ce spun in articolul asta!

Astia nu au avut in mana in viata lor un mac! Ce comentarii idioate legate de portul ethernet si despre adaugare ramul sau despre serverul airport.

trebuie sa recunosti ca ce scrie in acel articol este adevarat… tot fiecare detaliu!

[ Ignoră ]   [ # 249 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Clară treabă, MBA-ul ăsta este cel mai controversat produs Apple din ultimii ani.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 250 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Deva
Macuser din: 13.02.07

Ironic din punct de vedere al stilului… dar asta nu il face mai putin adevarat.

Semnătură 

Ciprian
gulp

[ Ignoră ]   [ # 251 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si-acum ce facem, ne intoarcem la posturi vechi de 10 pagini?

[ Ignoră ]   [ # 252 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

La ce Apple Store? Cam de unde esti?

[ Ignoră ]   [ # 253 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Comparatii si benchmarks pentru impatimiti. Merita sa iei un SSD si sa dai in plus 1300$? Pai daca zice Steve…

Uitati-va si la comparatiile intre Air si Pro. Dar e subtire…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 254 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
huk - 07 Februarie 2008 04:57 AM

Comparatii si benchmarks pentru impatimiti. Merita sa iei un SSD si sa dai in plus 1300$? Pai daca zice Steve…

Uitati-va si la comparatiile intre Air si Pro. Dar e subtire…

steve bla bla bla. iarasi vand hdd-uri toshiba cu private label apple. astia nu se mai satura de bani.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 255 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.01.08
nevrozel - 06 Februarie 2008 03:43 PM

La ce Apple Store? Cam de unde esti?

In Ohio.

Semnătură 

MacBook 2.0GHz Intel Core Duo, 13’‘, white, 80 GB, combo drive
iPod Shuffle 1GB, iPod Nano Video 4GB

17 din 26
17