Cu sinceritate: de ce ai scris acel articolaș lunguț fără să fi avut un MBA în mînă, ca să-l folosești efectiv? Cum faci analiza unui produs fără să-l testezi? Cine te-a obligat să urmărești subiectul cu atîta pasiune, încît să se umple paharul?
ma canaris, in afara de siteul apple si de show-ul in care a fost prezentat, eu nu am vazut nici o alta reclama la MBA. e drept ca nu am nici tv dar cred ca sunt la curent cu lucrurile importante (pentru mine) care se petrec in lume. in concluzie, unde este acel marketing agresiv pe care-l face apple? la show-ul de prezentare, au ales un model concurent urat si prin comparatie, ne-au aratat produsul lor.
S-a vorbit așa de mult despre MBA prin publicațiile online de profil (și nu numai), pe bloguri și pe forumuri, încât lumea începe să vadă fantome de marketing agresiv.
L-ai pomenit cu atîta drag încît eram convins că da. Mai greșim.
sorry….
m-am abtinut sa nu te injur…bine am facut!
Înjurăturile sînt recomandabile, uneori. Citeam de mult, într-o carte de psihanaliză, cu studii chiar de dl Freud și comentate de un discipol de-al lui, că, la nervi, se recomandă să te descarci, să înjuri etc. E mult mai bine așa decît să ții în tine, acei biocurenți negativi fac rău și trebuie eliberați cît mai repede.
Primesc newsletters de la eMAG în mail… am văzut articolul, l-am citit, l-am postat. Tot aşa cum am postat (eu sau alţii) linkuri spre review-uri. No big deal. Dar voi, degrabă vărsătorii de sânge nevinovat, repede pac la războiu! :p Ok, s-avem noroc şi s-auzim de bine.
Toată vâlva în jurul MBA vine din cauză că:
1. Lumea a avut așteptări mari de la Macworld ‘08 (ca de obicei).
2. Mulți au fost dezamăgiți de noutățile “subțiri” (la propriu și la figurat) de la Macworld, așa că au început să comenteze negativ despre MBA.
3. Alții au gustat din plin RDF-ul lui Jobs și au declarat MBA ca fiiind revoluționar, fantastic etc. etc.
4. Cei de la punctele 2 și 3 s-au întâlnit pe forumuri și în presă și așa a început zgomotul. Unora, (vezi omul de pe blogul eMag) hărmălaia asta li s-a părut a fi “marketing agresiv”. Așa că au început și ei să comenteze.
Iar bietul MBA este un produs de nișă, care nu e nicidecum revoluționar, dar arată bine. Dacă nu era făcut de Apple probabil că nu se discuta așa de mult despre el.
Înjurăturile sînt recomandabile, uneori. Citeam de mult, într-o carte de psihanaliză, cu studii chiar de dl Freud și comentate de un discipol de-al lui, că, la nervi, se recomandă să te descarci, să înjuri etc. E mult mai bine așa decît să ții în tine, acei biocurenți negativi fac rău și trebuie eliberați cît mai repede.
Uite d-aia injur eu toata ziua, si sunt relaxat ca o caprioara!
Cat despre articol si comentarii, o singura chestie as spune: ce vina are MBP (si Apple in general) ca aia de la Toshiba et al. nu isi promoveaza produsele?
Eu am tot zis ca MBP e un produs de nisa, si ca de acuma la produse de nisa trebuie sa ne asteptam. Vorba lui Cattus, computerele sunt acum ~ omniprezente, ca scobitorile, asa ca o sa apara scobitori pentru dinti lati, sau rari, sau roz…