S-a deschis apple store US. Sunt poze de buna calitate, dar diferenta de pret intre cele doua variante e imensa… Cat de tare se poate incalzi asa ceva…. poate cu ince ceva bani un MacBook Pro ramane solutia ideala
1800 euro pentru un 1,6 ghz fara unitate optica? da-i pace… nici macar nu e aluminiu!!! de banii aia iti iei macbook pro, ce naiba! prea mari preturile!
...iar un superdrive la 100 de dolari?!!! cine nu si-ar dori?
nu este superultraportabil?
Este aluminiu, cu execptia tastaturii. E drept ca nu justifica pretul. Speram ceva putin mai ieftin decat un MacBook in momentul in care a anuntat un HDD normal de 1,8”. Dar asa ramane un produs de nisa, careia numai piata ii va spune viitorul. Eu ies di categoria potentialilor cumparatori, fara unitate optica, putine porturi ... prefer sa srang bani pentru un Pro.
Scenariu: Big Boss (sau Boasa) la Corporatia X, calatorii multe, e-mail-uri, prezentari, video conferinte etc. Ai nevoie de mai mult? In plus da bine in poza. Pentru acei negri care au nevoie de putere de procesare raman celelalte. Pentru portabilitate si imagine, o gura de Air proaspat.
Uite asa a gandit cineva de la Marketing Dept. la Apple (presupun).
asa a gindit si la iphone
si mai inainte, muult mai inainte…
stiti cit costa un mac in 1995? si uite ca nu a murit firma apple
Este un portabil superb ca design și suficient de tare la partea tehnică. Faptul că nu are unitate optică va impulsiona unități externe slim. Eu unul nu aș avea nevoie acută de unitate optică, am una externă + cele din mac-urile existente, de exemplu. La o adică, am cum instala sistemul și cum arde cd/dvd-uri.
Prețul e sus, miniaturizarea se plătește, nu? Nu mi-aș lua așa ceva imediat, curînd va apărea ceva și mai tare, iar modelul actual de MBA va scădea, fiți fără grijă. Seria asta este pt unii care, ca la prima serie de iPhone, au stat la coadă 2 nopți ca să fie primii la primele ifoane.
Pt cine nu a observat:
- memoria nu este upgradabila. 2Gb sudați pe placa de bază.
- nu vine cu telecomandă - este opțională 19$
- vine cu adaptoare micro-dvi la DVI & VGA
- vine cu cârpă de lustruit în cutie
- ieșirea audio nu are si Optical
- nici o poză de aproape cu mufa de MagSafe sa vedem daca e la fel. Oricum charger-ul de la Air are mufa “pe-o parte”