MacBook Air (fost ULTRAPORTABLE NOTEBOOK)
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
pai am vazut ca l-a bagat la vanzare. ma gandeam ca l-ai butonat putin )
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Jr. Member
Din: Piatra Neamt, Cluj-Napoca
Macuser din: 03.10.06
Care-i treaba cu solid-state drive? De ce as da bani in plus ( 3.342,16 RON, cu TVA )sa schimb hardul de 80 GB cu unul de 64 GB?
Semnătură
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Smecheria e ca ai un hard “nemuritor”, ca nimic nu misca in el.
dar eu cred ca hardurile solid state vor fi ca lumea abia peste un an!
Jr. Member
Din: Piatra Neamt, Cluj-Napoca
Macuser din: 03.10.06
Gata, m-am lamurit. Traiasca wikipedia!
Semnătură
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 19 Aprilie 2008 07:08 PM
Orange vinde si MBA .
Era și timpul. Mă întreb de ce încep, totuși, cu un model scump. Macbook ce-ar avea? E prea ieftin? Sau e prea greu?
Semnătură
Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06
Cattus Thraex - 19 Aprilie 2008 08:46 PM
Orange vinde si MBA .
Era și timpul. Mă întreb de ce încep, totuși, cu un model scump. Macbook ce-ar avea? E prea ieftin? Sau e prea greu?
pai pana acu vindeau Macbook.
Semnătură
macuser.
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
.Dan - 20 Aprilie 2008 05:23 AM
Cattus Thraex - 19 Aprilie 2008 08:46 PM
Orange vinde si MBA .
pai pana acu vindeau Macbook.
Da, nu observasem asta. La magazinele Orange unde intru eu văd Asus și nu mai știu ce. Mac-uri am văzut doar o dată la Orange Muzica.
Semnătură
Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08
Incepand din data de 21…adica de maine MBA o sa fie in oferta Orange…sigur.
Dar numai in Orange Shop-uri.
Semnătură
S⃣
Member
aseara ma simteam dator sa scriu trei randuri despre Air si am postat un update frumos si arogant, asa cum ii sade bine unui macuser. aici: http://wirelessisfun.com/
I love my Air!
Semnătură
macuser.
Sr. Member
L-am incercat si eu. Asa e. Pina nu vezi nu crezi. E misto. Dar nu e pentru mine. Eu traiesc de pe urma macului, iar aici e invers, adica el va trai de pe urma proprietarului!
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Member
errr.. nope!
Semnătură
macuser.
Sr. Member
mediaconvertor - 11 Iunie 2008 04:32 AM
Voodoo Envy 133 – mai subţire decât MacBook Air
E o glumă! E şi mai greu, şi mai gros! Sigur, pentru lumea PC e o performanţă! Dar e departe! Ce bine că ai dat linkul!
Administrator
Din: bucurești
mai subtire dar mai greu
totusi, apple ramine punctul de referinta, nu?