Apple Reports Third Quarter Results
Revenue Increases 30 Percent and Net Profit Triples Year-Over-Year
CUPERTINO, California—July 14, 2004—Apple® today announced financial results for its fiscal 2004 third quarter ended June 26, 2004.
deci daca nu e calendaristic… suntem deja in el…
imagineaza-ti ce adaos au, daca la 30% crestere a veniturilor realizeaza o triplare a profitului… fantastic
(Oarecum off-topic) În timp ce Apple a abandonat arhotectura PPC, alții încep s-o folosească. Toshiba folosește în noua generație de notebook-uri high-end Qosmio un PPC “QuadCore HD Spurs Engine” tactat la 1,5 GHz pe lângă un CPU Intel și un GPU nVidia. Rezultă un feature mai mult sau mai puțin folositor, dar foarte interesant ca “proof-of-concept”: demonstrația video aici.
incep sa regret ca mi-am luat mac.
a venit caldura si odata cu ea si overheatingul. procesurul imi ajunge in 70 de grade dupa care imi ingheata partial (cateva secunde merge, cateva secunde e blocat complet si tot asa). e de ajuns sa deschid un firefox cu 1-2 flash-uri ca imi urca din 50 de grade in 65 in interval de cateva secunde.
abia acum am cautat si eu pe google si se pare ca netul e prin de probleme cu air-ul si caldura. va recomand sa nu va luati, daca nu aveti aer conditionat peste tot si traiti intr-o tara “tropicala”.
ai sarit peste partea cu “ingheata”.
nu ma intereseaza temperatura daca imi merge, dar la ~27 de grade in camera, airul se transforma intr-o bucata de aluminiu de 2000 de dolari, ceea ce nu prea imi convine…
mda…
alegerea e un lucru important
spuneam ca fiecare model de computer are un target
daca air e facut pentru cei din toplevel, management etc adica oameni care stau la costum, atunci probabil ca au si aer conditionat prin preajma…
g5-ul meu e mai work level oriented, asa ca functioneaza chiar daca sunt 30 de grade in incapere
niciodata nu m-a interesat sa vad ce temperatura are…
dar cind am schimbat un hard intern, am vazut ca era cam calduț, ca sa zic asa…