23 din 26
23
MacBook Air (fost ULTRAPORTABLE NOTEBOOK)
  [ Ignoră ]   [ # 331 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
Cattus Thraex - 19 Iunie 2008 12:35 PM

La ce zice că poate e scump.

SSD-ul de 128 GB se reflectă, fără doar și poate, în preț. La MBA SSD-ul (la jumătate de capacitate) saltă prețul cu 1.000 $.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 332 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
CANARIS - 19 Iunie 2008 06:29 PM
Cattus Thraex - 19 Iunie 2008 12:35 PM

La ce zice că poate e scump.

SSD-ul de 128 GB se reflectă, fără doar și poate, în preț. La MBA SSD-ul (la jumătate de capacitate) saltă prețul cu 1.000 $.

Bineînțeles, dar tu crezi că Apple mai ține mult SSDu ăla de 60 GB, sare și el mai sus dacă e cazul.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 333 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
huk - 19 Iunie 2008 03:15 PM

Apple Reports Third Quarter Results
Revenue Increases 30 Percent and Net Profit Triples Year-Over-Year
CUPERTINO, California—July 14, 2004—Apple® today announced financial results for its fiscal 2004 third quarter ended June 26, 2004.

deci daca nu e calendaristic… suntem deja in el…

imagineaza-ti ce adaos au, daca la 30% crestere a veniturilor realizeaza o triplare a profitului… fantastic

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 334 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

a incercat cineva MBA pe aplicatii 3d CAD ? modelare, fotorandare 3d ? sunt curios cat poate sa duca ...

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 335 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

smile)
pai apple face inca G5…

[ Ignoră ]   [ # 336 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

(Oarecum off-topic) În timp ce Apple a abandonat arhotectura PPC, alții încep s-o folosească. Toshiba folosește în noua generație de notebook-uri high-end Qosmio un PPC “QuadCore HD Spurs Engine” tactat la 1,5 GHz pe lângă un CPU Intel și un GPU nVidia. Rezultă un feature mai mult sau mai puțin folositor, dar foarte interesant ca “proof-of-concept”: demonstrația video aici.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 337 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

incep sa regret ca mi-am luat mac.
a venit caldura si odata cu ea si overheatingul. procesurul imi ajunge in 70 de grade dupa care imi ingheata partial (cateva secunde merge, cateva secunde e blocat complet si tot asa). e de ajuns sa deschid un firefox cu 1-2 flash-uri ca imi urca din 50 de grade in 65 in interval de cateva secunde.

abia acum am cautat si eu pe google si se pare ca netul e prin de probleme cu air-ul si caldura. va recomand sa nu va luati, daca nu aveti aer conditionat peste tot si traiti intr-o tara “tropicala”.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 338 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Asta pentru ca, daca nu stiati, procesorul din Aer nu e chiar Penryn. E un hibrid (sau era).

[ Ignoră ]   [ # 339 ]
RankRankRankRank
Administrator

ce simplu ar fi sa nu mai priviti mereu temperatura procesorului…

[ Ignoră ]   [ # 340 ]
RankRankRank
Member

ai sarit peste partea cu “ingheata”.
nu ma intereseaza temperatura daca imi merge, dar la ~27 de grade in camera, airul se transforma intr-o bucata de aluminiu de 2000 de dolari, ceea ce nu prea imi convine…

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 341 ]
RankRankRankRank
Administrator

mda…
alegerea e un lucru important
spuneam ca fiecare model de computer are un target
daca air e facut pentru cei din toplevel, management etc adica oameni care stau la costum, atunci probabil ca au si aer conditionat prin preajma… smile
g5-ul meu e mai work level oriented, asa ca functioneaza chiar daca sunt 30 de grade in incapere
niciodata nu m-a interesat sa vad ce temperatura are…
dar cind am schimbat un hard intern, am vazut ca era cam calduț, ca sa zic asa… smile

[ Ignoră ]   [ # 342 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

eu am asa ceva , poti sa il alimentezi de la un USB, sau in cazul in care ai prea putine (MBA) merge si de la un incarcator de iPod, iPhone

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 343 ]
RankRankRank
Member

ma uitam si eu sa-mi cumpar asa ceva.
problema e ca asta se incinge in stanga sus, nu stiu daca ventilatorul ala din mijloc ajunge unde trebuie.

o sa studiez piata smile

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 344 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cel mai EFICIENT cooler de notebook: suflă aerul oe toată suprafața, în mod egal. Am unul, sunt foarte mulțumit.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 345 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 31.10.05

Adica eu daca imi iau un ultraportabil de 1.3Kg trebuie sa mai car dupa mine si un cooler??? Voi chiar vorbiti serios?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

23 din 26
23