care era temperatura in camera ?
ca daca nu am ~30 de grade e ok, pe acolo face probleme.
Erau aprox 27-28 de grade ... insa el frigea f puternic indeosebi din cauza hdd-ului pe care faceam recuperare de date. Ai ultimele update-uri la el? Ai facut o instalare pe curat al OS? Daca asta nu rezolva problema mergi cu el la garantie.
Confirm pe aceasta cale ca, dupa ce am rulat CoolBook timp de vreo doua saptamani, Air-ul a devenit mult mai stabil si nu mai urca peste 85 de grade, asta in conditiile in care am prelucrat in iMovie niste filmulete de vacanta full HD. Si, ce-i mai important, nu mai e core shutdown, moment in care se duce dreq performanta.
Aveti setarile mele de CoolBook atasate, eu zic ca merita sa dati 10 dolari pe el.
eu zic ca o sa scapi, DAR ideea e ca setarile mele s-ar putea sa nu mearga la tine, deci trebuie sa experimentezi un pic… poate… nu e batut in cuie, dar CoolBook e foarte OK, mai ales la banii astia… :D
Nu e musai sa ramii pe baterie la 1200, poti urca la treapta urmatoare (nu la maxim - si trebuie sa experimentezi cea mai scazuta tensiune la care nu crapa!)
Si eu sint multumit de CoolBook.
aţi văzut asta? copia fidelă a macbook air (inclusiv procesorul intel de 1,86ghz, memoria de 2 gb-chiar dacă la frecvenţă mai redusă de doar 800Mhz faţă de 1000Mhz)? făcută de românii de la maguay. tudorg de la microsoft românia zice că merge destul de bine. dar tot copie rămâne:D
aţi văzut asta? copia fidelă a macbook air (inclusiv procesorul intel de 1,86ghz, memoria de 2 gb-chiar dacă la frecvenţă mai redusă de doar 800Mhz faţă de 1000Mhz)? făcută de românii de la maguay. tudorg de la microsoft românia zice că merge destul de bine. dar tot copie rămâne:D
E frumos. Dacă aș putea pune pe el MAC OS, toată stima.
Comentariul e de-a dreptul idiot, el vede minusuri la calități: că nu are unitate optică, nu are mufă eth… Păi cum naiba să-l faci ușor și compact dacă le pui?
Am pus și eu un comentariu acolo, poate-l citește flăcăul ăla.
e ok laptopul, deşi ca design puteau face ceva mai unic. problema care de exemplu o puneam eu la saunter.ro e diferenţa de preţ, care nu e totusi asa de mare cat s-ar putea (la comparaţie cu prețul de macbook air in state, ținând cont că e vorba de un producător român, deci nu mai există taxe de transport cum sunt pentru produsele Apple).
de tudorg, mie reviewul mi s-a părut cât de cât pozitiv, problema e că noi românii suntem chițibușari de fel.
e ok laptopul, deşi ca design puteau face ceva mai unic. problema care de exemplu o puneam eu la saunter.ro e diferenţa de preţ, care nu e totusi asa de mare cat s-ar putea (la comparaţie cu prețul de macbook air in state, ținând cont că e vorba de un producător român, deci nu mai există taxe de transport cum sunt pentru produsele Apple).
de tudorg, mie reviewul mi s-a părut cât de cât pozitiv, problema e că noi românii suntem chițibușari de fel.
Nu, analiza e cît e poate de proastă și dovedește nu tipic chițibușar, ci incompetență analitică. Păi el vrea unitate optică internă, x mufe de toate felurile et. etc. Păi cum naiba să faci ceva mic și ușor în felul ăsta? singura comparație o putea face, punct cu punct cu MBA ori cu altceva similar. Părerea mea este că nici măcar nu a pipăit un MBA, darmite să-l folosească. Păi cum faci analize comparative în felul ăsta? din auzite, din povești? A mai fost un val de „analiști” imediat ce a apărut MBA acum mai bine de un an jumate. Era clar că flăcăii ăia nu folosiseră niciodatăun mac, dar – evident – îl analizau. Eu chiar nu pricep cum poți fi așa de nesimțit încît să analizezi ceva ce nu știi. Nu pricep.
În analiza acelui laptop românesc, trebuia luat pas cu pas ce știe să facă, de ex. un test cu Vista și/sau un linux, Ubuntu să zicem. Asta era o analiză. Dacă era.
e drept, era corect din partea lui să facă o analiză la obiect, pentru că sunt prea puține lucruri care ni le spune despre funcționarea laptopului. ci doar niște detalii de exterior. problema e de fapt că el compară laptopul cu ce s-ar aştepta în mod normal de la un pc. un fel de review pentru cumpărător care are de ales între toate modelele de laptop. ca si cum ar face comparație între A2 și e-klass, fără să țină cont că vin din clase diferite.
totuși, repet, în ciuda defectelor pe care le găsește, reviewul mi se pare în general pozitiv. și cu un lucru sunt sută la sută de acord (mai ales cu un comentariu de pe acea pagină): laptopul nu are tastaură românească. dacă Apple și toshiba oferă tastaură română în standard, de ce un producător român nu e în stare de asta?