Și eu m-am dus la nevastă să-i arăt noul macbook cu o încântare pe față,ne-am uitat la tour,apoi ea neschițând nimic(nu prea o interesează calculatoarele) mi-a propus să-mi zică despre noul fard de la Loreal cu același entuziasm ca al meu…m-am lipsit…
S-a mai discutat despre Lotus Notes, cică v8 nu există pe Mac și pot fi probleme mari la interacțiunea versiunilor diferite server/client. dtancu știe mai multe.
Remote Disc
An innovative feature that allows you to access the DVD or CD drive of a nearby Mac or Windows PC. It’s perfect for installing software and retrieving files.
Pe bune? Cu ce difera asta de montarea unui CD/DVD prin retea cu un user autorizat?
p.s. audio mono e exact ce-mi doream de la un laptop de 3080 de euro.
Inainte sa lanseze Air-ul Apple a analizat mii de feedback-uri, gen ce discutam noi aici - daca are sau nu sapca - si concluzia a fost ca cel mai profitabil e sa-l lanseze in varianta actuala.
Puteau sa-l faca si cu unitate optica si cu baterie detasabila si cu express card.. etc… Exista Sony Vaio-uri care au si PCMCIA, si card reader, si DVD-RW sau chiar bluray si au 1.2 kg.
Eu nu inteleg totusi de ce la 1799$ nu vine cu SD extern??? O unitate optica externa nu costa mai mult de 30$ de produs.
Eu prevad ca peste un timp o sa vina cu SD Exten FREE! (oferta speciala)
[...]
Eu prevad ca peste un timp o sa vina cu SD Exten FREE! (oferta speciala)
Păi dacă Apple livrează unitatea optică externă, alții ce mai fac? Nu, clar nu, lipsa unității optice va fi un impuls pt diverse companii să se axeze pe unități externe slim, asortate produsului. Asta a fost tactica Apple cel puțin din 1998, de cînd au lansat seria colorată de iMac-uri și de ibook-uri.
MBA este un produs cosy pt oameni cu bani mulți și cocheți (citește: snobi), pt soțiile/fiicele acestora etc. Va fi o afacere foarte bună, veți vedea.
Eu raportez totul la pretul platit… ca sa-l iei din magazin la ei trebuie sa dai vreo 2000$ cu tot cu taxe, iar la noi probabil o sa fie vreo 8000-9000 lei. Ei la banii astia nu ar fi putut sa-ti dea si o unitate care i-ar fi costat 30$?
Ar fi putut, dar ştiu ca pot să scoată mai mult de la tine…
Cu tot cu taxe la ei ajunge pe la 90mil. cu tot cu sd-ul extern, sincer, mai bine mai astept un pic, pana la urmatoarea rezivie de la MBP, si cred ca sunt mai “scos”, dar depinde ce vrei, nu zic ca nu mi-as cumpara unul, ramane ce spune si lumea in urma testelor, ce v-or urma
cumparatorul tinta nu este interesat ca pretul e 9.000 sau 9.100 ron .... e frumos obiectul, imagine super buna, calitate. Pe MBA nu se va face programare sau editari video .... cel mai probabil va fi folosit pentru forwardat mail-uri, o prezentare, mai un tabel, o poza din concediu si nu in ultimul randa te mai “incorzi” putin la colegii din breasla care detin un sony ... daca vaamintiti reclama “laptop 2.000$, vama+tva+transport 500$ .... imaginea colegului tau .... NEPRETUITA !!!!”
.... bateria .... bateria nu este o problema pana isi pierde proprietatile o sa apara versiunea 2 de air ... moment in care chiar nu mai conteaza daca prima versine nu mai functioneaza, pentru ca deja laptopul in discutie are alt stapan.