6 din 26
6
MacBook Air (fost ULTRAPORTABLE NOTEBOOK)
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
huk - 16 Ianuarie 2008 05:43 AM

Cu ce difera asta de montarea unui CD/DVD prin retea cu un user autorizat?

Cre’ca smecheria e ca poate sa vada discuri cu installere de Mac.
Eu am mai zis, mi se pare un produs bun. Ma ghidez si dupa reactia salii: a facut pipi pe ea cand a vazut MBAul si a rasuflat usurata cand a auzit pretul. O sa se vanda bine!

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Na, ca incep sa apara poze si ceva detalii.

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

mie-mi place superdrive ala… si nici nu mi se pare scump

iar gindindu-ma la sefii mei, carora blackberry si iphone le sunt ‘neincapatoare’, imi dau seama ca noul laptop e o solutie excelenta pentru ei
si chiar nu au nevoie de alte periferice care sa manince bateria…
este clar un produs pentru oamenii de afaceri, nu pentru userii care trag torente si scriu filme - avem si noi sculele potrivite pentru munca noastra smile

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 16 Ianuarie 2008 01:27 PM

mie-mi place superdrive ala… si nici nu mi se pare scump

iar gindindu-ma la sefii mei, carora blackberry si iphone le sunt ‘neincapatoare’, imi dau seama ca noul laptop e o solutie excelenta pentru ei
si chiar nu au nevoie de alte periferice care sa manince bateria…
este clar un produs pentru oamenii de afaceri, nu pentru userii care trag torente si scriu filme - avem si noi sculele potrivite pentru munca noastra smile

Fără să cunosc detalii, confirmă ceea ce bănuiam aseară: va fi un mare succes aces MBA, o să vedeți. Introduce o nouă generație și un nou mod de a concepe stocarea datelor, prin router wl + disc! Supertare treabă. Deocamdată, e o soluție scumpă, desigur, dar anticipez că va deveni uzuală în cel mai scurt timp, 1-2 ani, cel mult.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ca fiecare model pe care l-a scos apple in ultimul timp = tinteste o piata bine delimitata (si cu posibilitati materiale)

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Super design. Subtire. Asteptam si vs Pro.

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
Tudor - 16 Ianuarie 2008 04:20 AM

INTEGRATED 37-watt-hour lithium-polymer battery = nu se poate scoate și înlocui ca o baterie obișnuită.  grrr Weak!!!! Lame!!!
Built-in MONO speaker…

Cica s-ar putea schimba bateria http://www.tuaw.com/2008/01/16/new-macbook-air-battery-129-installation-free-at-apple/

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, bateria ți-o schimbă Apple în termen de 5 zile, pentru $130.
Altă chestie: dacă hard discul crapă, se pare că singura posibilitate de boot/reinstalare este cea de pe un hard disc extern conectat pe USB. Sau de pe Superdrive-ul cumpărabil separat. Chestia cu Remote Disk nu merge dacă nu ai sistem de operare în funcțiune.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Filosofia Apple e urmatoarea: “De ce sa vindem 1000 de air-uri cu 1000$, cand putem vinde 500 cu 2000$... grin ” Profitul mult mai mare per bucata.

Cred ca Air-ul e printre ultimele generatii de ultraportabile scumpe. Acestea se vor ieftini destul de mult in 2-3 ani, exact cum s-au ieftinit si laptopurile in general.

Daca acum 5-6 ani pretul mare a unui ultraportabil era dat si de tehnologia mult mai scumpa, acum un ultraportabil nu costa nimic in plus fata de un laptop obisnuit. Totul depinde de cat vor mai rezista producatorii sa tina pretul sus. Deja Toshiba a lansat un ultraportabil de vreo 900 de grame la vreo 800$, EEE PC-ul e vreo 399$... si tot asa.

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06
Cattus Thraex - 16 Ianuarie 2008 03:04 PM

Fără să cunosc detalii, confirmă ceea ce bănuiam aseară: va fi un mare succes aces MBA, o să vedeți. Introduce o nouă generație și un nou mod de a concepe stocarea datelor, prin router wl + disc! Supertare treabă. Deocamdată, e o soluție scumpă, desigur, dar anticipez că va deveni uzuală în cel mai scurt timp, 1-2 ani, cel mult.

Eu consider ca nu este o solutie prea sigura. Din toate punctele de vedere.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 16 Ianuarie 2008 05:02 PM

Da, bateria ți-o schimbă Apple în termen de 5 zile, pentru $130.
Altă chestie: dacă hard discul crapă, se pare că singura posibilitate de boot/reinstalare este cea de pe un hard disc extern conectat pe USB. Sau de pe Superdrive-ul cumpărabil separat. Chestia cu Remote Disk nu merge dacă nu ai sistem de operare în funcțiune.

Adica nu merge orice cd/dvd extern pe usb?

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Mie imi place. Numai ca nu mi se potriveste.
Acum ma gandeam la altceva: pune un al 2-lea HDD in loc de SuperDrive-ul din MBP si cumparam SD asta pe USB. smile

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.06.07

Mie imi place mult si cu siguranta il cumpar cind apare. Am citit MB Air tech specs si are de toate ce ma intereseaza pe mine. http://www.apple.com/macbookair/specs.html

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

o sa dai 2500 eur pe el

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.06.07

Pai nu prea cred. Hai sa facem un calcul. Cel mai ieftin MB Pro in State costa $1,999. Aici este aprox 2000 Euro, cu TVA.
MB Air costa $1,799 in US. Logic ar fii sa coste pina in 2000 Euro.
Vom vedea curind.

6 din 26
6