7 din 26
7
MacBook Air (fost ULTRAPORTABLE NOTEBOOK)
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

asa sa fie

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Fata de sony TZ e bine situat ca pret, e adevarat ca nu are toate functiile, insa e mai rapid si cu ecran mai mare, usor si fin… Sony TZ costa de la 2099$ in sus (versiunea de baza e chiar slaba!!!) si ajunge la 3699$, fara sa fie la fel de rapid ca CPU…

sonystyle.com

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

Pe site la apple store in Germania, MB Air costa 1,699 Euro. In Ro inca nu stiu preturile, desi nu inteleg. Daca se stiu in Europa, ar trebui sa se stie si la noi.

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Carlos - 16 Ianuarie 2008 11:10 PM

Pe site la apple store in Germania, MB Air costa 1,699 Euro. In Ro inca nu stiu preturile, desi nu inteleg. Daca se stiu in Europa, ar trebui sa se stie si la noi.

1699 euro, căci avem același TVA ca și nemții sau, mai exact, nemții ca noi, că s-au inspirat din spațiul nostru mioritic. Plus acolo ceva lei, căci piața e mică și slabă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Carlos - 16 Ianuarie 2008 07:45 PM

Pai nu prea cred. Hai sa facem un calcul. Cel mai ieftin MB Pro in State costa $1,999. Aici este aprox 2000 Euro, cu TVA.
MB Air costa $1,799 in US. Logic ar fii sa coste pina in 2000 Euro.
Vom vedea curind.

Nu are cum fi altfel, nimeni nu e idiot să pună un preț descurajant de mare așa, ca să se afle în treabă. Va fi cam prețul din țările vecine +/- variațiile TVA și alte taxe.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

MacBook Pro 17” (RO vs D/AU) - preț cu TVA:
10.920 RON (RO) vs echivalentul a 9.986 RON (D/AU)

Poate n-am calculat eu bine, dar mie-mi dă o diferență cam mare… asta pen’ că IRIS e mic și slab, tre să crească mare și voinic. (Și suntem totuși țară *UE…)

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
CANARIS - 16 Ianuarie 2008 11:30 PM

MacBook Pro 17” (RO vs D/AU) - preț cu TVA:
10.920 RON (RO) vs echivalentul a 9.986 RON (D/AU)

Poate n-am calculat eu bine, dar mie-mi dă o diferență cam mare… asta pen’ că IRIS e mic și slab, tre să crească mare și voinic. (Și suntem totuși țară *UE…)

Am mai vorbit despre asta. Păi ce piață are/au Austria ori Germania față de RO? E important. Una e să vinzi 10 scule pe zi, alta e să vinzi o sută sau o mie. Om fi noi UE, dar mai la codiță, mai ca foștii comuniști, mai amărîți, dar mereu fuduli și gata de harță. Mai va ceva pînă să ajungem la măcar 10 % piață de mac-uri, nici 5 % nu avem deocamdată. De unde să iasă prețuri mici?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

O fi vorba și de piață, dar e vorba și de balcanism. Nu cred că poți determina creșterea pieței promovând prețuri de Louis Vuitton. Apoi sunt curios ce preț au merele în Luxembourg, de exemplu… că-i piața mică ș-acolo.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

dar benzina, stii cit costa? sau chiriile? dar salariile? smile

astea sunt discutii sterile… sunt asa de multi factori care duc la formarea preturilor, ca nici cei care fac o facultate de profil nu se pot lamuri
cert este ca poti cumpara de unde vrei tu
iar cei care fac preturile - le fac cum vor ei

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Despre Remote Disc: pentru a funcționa pe MBA, trebuie instalat un progrămel pe computerul care are unitate CD/DVD (Mac sau Windows).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai asa a spus si Steve. Banuiesc ca e nevoie de el ca sa vada Installerele de Mac.

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 17 Ianuarie 2008 12:31 AM

Despre Remote Disc: pentru a funcționa pe MBA, trebuie instalat un progrămel pe computerul care are unitate CD/DVD (Mac sau Windows).

Dacă poate fi și uindăuz e tare. Ar fi prima oară cînd poți instala MAC OS de pe un PC care rulează uindăuz, ba încă prin radio!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

sa vezi acum pe cei ce nu au drepturi de admini in laptopul companiei si nu poti instala programelul respectiv sa le arati cum merge.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Chiar sunt curios ce piata de Apple are Austria fata de Romania?
Nu mai suntem asa amarati sper sa se prinda si Apple de asta.

Daca la masini (a 7-a piata a Europei) s-a putut o sa se poata si aici. Nu mai spun ca fosta firma de apartament, acum marele OMV face 65% din afaceri in Ro.

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Uitati-va la Guided Tour MacBook Air, de pe apple.com, la momentul 07:16, cum pune nenea ala un disc cu Office 2008 intr-un PC jegos si instaleaza de pe el pe MBA. Fain, nu?

Ca un parazit, foloseste resursele altora. smile

[ Modificat: 17 Ianuarie 2008 12:54 AM de altero ]

7 din 26
7