2 din 2
2
os 9 pe powerbook G4 1.5ghz
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.01.08

ok, sunt din celalalt capat al tarii, dar suport eu si taxele pt curier, dar am nevoie de ajutor. si crede-ma chiar nu cunosc pe nimeni mai bun in mac OS la mine in “sat”.

mai caut pe net, dar ceva mai concret decat bajbaiala prin google ar fi binevenit

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pentru a instala Classic, ai nevoie fie de discurile originale cu care a venit computerul, fie de un disc bootabil cu Mac OS 9. Dacă ai discurile originale, există pe undeva pe ele un program care se cheamă ceva gen “Install Extra Software” și dacă-l rulezi o să vezi acolo opțiunea pentru Classic.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 23 Ianuarie 2008 02:46 PM

Pentru a instala Classic, ai nevoie fie de discurile originale cu care a venit computerul, fie de un disc bootabil cu Mac OS 9. Dacă ai discurile originale, există pe undeva pe ele un program care se cheamă ceva gen “Install Extra Software” și dacă-l rulezi o să vezi acolo opțiunea pentru Classic.

Din cîte țin eu minte, Quark 3-4 nu se poate instala în mediu emulat, cred că îi trebuie clasic pe o partiție separată ca sistem boot. S-ar putea să mă înșel…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 27.03.06

dar nu poti sa iti rezolvi problemele cu Quark 7?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

quark 7 nu salveaza in versiunea 4… smile

2 din 2
2

‹‹ experiment      Home-ul User-ului în OS 9 ››