Stanton FinalScratch 2 pe Leopard pt MBP
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Cluj
Macuser din: 01.04.07

salutare,

Problema mea e ceva de genu:

1.  am un FinalScratch 2
    2.  am avut un Powerbook G4 (cu Tiger instalat) , cu care mergea brici
    3.  acum am un Macbook Pro :D   cu Leopard
    4.  NU MAI MERGE !!!!!!    nici cum   :(

ce e mai ciudat e ca Traktor 3 vede dispozitivul dar nu “intelege” timecode-ul…..  softul original nici macar nu vede dispozitivul… desi in System Profiler apare device-ul :|

am tot cutreierat forumurile dar nu am prea gasit nimik ajutator…  se zice ca softul original nu merge pe Intel…  stie cineva ceva legat de un anume UPDATE??? 

Pe situl producatorului (mai bine zis al producatorilor) e un haos total….  initial Native Instruments venea cu softul si Stanton cu hardware-ul….  acuma ei s-au “certat” si fiecare pe pielea lui si-a lansat o linie de produse… pe situl NI scrie “Please ask for suport at STATON”,  iar pe STATON “Please ask suport at NI”... deci .. cam brambureala….

In cazul in care mai exista cineva cu aceeasi problema si a gasit rezolvarea PLS HEEEEEELLLLPPP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Am spus repetat că, înainte de a trece la Leo, verificați, verificați și reverificați dacă aplicațiile de care aveți nevoie rulează pe Leo. Au fost și sînt destule care încă nu rulează. Ce scrie pe site-ul producătorului? au cumva un update? Dacă nu, faci o partiție pt Tiger, repui Tiger și îl ții acolo pînă se mai îmblînzește un pic leopardu.

P.S. La o primă ochire, site-ul producătorului nu suflă un cuvînt nici despre compatibilitate Vista, nici Leopard, se oprește la XP și la Tiger, avertizând că unele produse nu sunt compatibile cu mac intel. Tu ai citit ce scrie acolo?

[ Modificat: 06 Ianuarie 2008 03:07 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj
Macuser din: 01.04.07

intre timp baietii de la Stanton mi-au raspuns la un mail :D si ca atasament un mic update (zice ca un beta) ... deci momentan merge :D iuhuuu  

Se pare ca spre sfarsitul lunii vor lansa un update oficial.

deci:  NOW I’M HAPPY!!!  raspberry

ms de help oricum

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
criss-t - 07 Ianuarie 2008 01:14 AM

intre timp baietii de la Stanton mi-au raspuns la un mail :D si ca atasament un mic update (zice ca un beta) ... deci momentan merge :D iuhuuu  

Se pare ca spre sfarsitul lunii vor lansa un update oficial.

deci:  NOW I’M HAPPY!!!  raspberry

ms de help oricum

Păi vezi dacă ai citit un pic și te-ai chinuit? au răspuns, ai rezolvat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Export din FCP p DVD      iMovie pe G4 ››