3 din 3
3
iPhone: diacritice în Safari?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
huk - 08 Ianuarie 2008 05:42 AM

Hmmm…. vad ca ș bold nu vrea. Ciudat. Nu e catastrofal, dar ar fi trebuit sa mearga.

Hm, să fie lipsă ș în Verdana Bold? Ar fi neglijența creatorului fontului, dar nu ar fi prima dată cînd văd așa ceva! Nu am timp acum, dar spre seară verific.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Probabil ca nu are legatura cu chestiunea in cauza, dar am observat ca la unele filme la care pun subtitrari, lipseste Ș. Numai majuscula.

(scuze pentru bruiaj)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 08 Ianuarie 2008 04:55 PM

Probabil ca nu are legatura cu chestiunea in cauza, dar am observat ca la unele filme la care pun subtitrari, lipseste Ș. Numai majuscula.

(scuze pentru bruiaj)

Mai degrabă cred că trebuie curățat font cache, i-au rămas în creieraș fonturile vechi, nu a actualizat toate caracterele. Nu știu cum se face asta în iPhone, dar ar trebui să se facă în vreun fel, doar e tot un MAC OS X, doar că mai simplu. Din cele spuse pînă acum, deduc că ar fi, mai degrabă, un Tigrișor, nu un Leopărdel.
Același lucru valabil și la ce spune huk.
Reminiscențe de tipul celor descrise se întîmplă cînd, de ex., înlocuiești un font existent cu altul, avînd același nume, dar cu caractere mai multe, cum este și cazul celor românizate de mine. Eu fac totdeauna un font cache cînd înlocuiesc un font din ăsta. Am uitat acest detaliu, mă corectez acum. Deci faceți cumva o curățare de font cache, restart și ar trebui să fie OK.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Gata…le-am gasit cu spotlight!

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Salutare.

Am urmarit instructiunile lui huk si intr-adevar diacriticile au inceput sa se vada, mai putin pe prima pagina macuser.ro… la fel este si la voi? de asemenea, daca pun fonturi noi in folderele in cauza este posibil ca documente word pe care le primesc pe iPhone prin mail sa fie afisate corect? Ma gandesc ca daca am putea sa instalam fonturi pe iPhone si MobileTextedit le-ar putea folosi (sau alt editor de text) ar fi binevenit, mai ales ca reusesc sa tastez destul de repede in modul landscape… (aici mai trebuie mentionat ca respectivul editor ar trebui sa stie sa faca faimosul “flip”...)

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Si la mine se vede la fel.

Daca cineva cu ochiul format ar reusi sa identifice fonturile din programul de mail… cred ca am putea sa le luam din Tiger sau eventual sa le „românizeze” altcineva. Putem sa incercam live la un macuser meeting.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Prima pagină din macuser.ro de destăinuie că:

font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

3 din 3
3

‹‹ Clasament iSlots      A "răgușit" iPhone-ul ››