A “răgușit” iPhone-ul
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

De ieri dimineața speaker-ul extern scoate numai sunete ciudate, ca și cum membrana boxei ar fi distrusă. Inițial am crezut (sperat) că e din software, dar nu e așa; am restore-uit și nu s-a schimbat nimic. E ciudat că s-a întâmplat, aparent, fără motiv: seara a mers iar dimineața răgea. A nins un pic pe el acum câteva zile, dar nu mult… câțiva fulgi. De lovit, nu l-am lovit. Totuși, ieri dimineața a sunat cam mult… vreo 2 ore tot au țipat alarmele dupa mine și abia m-am trezit. Dar ma gandesc ca ar fi stupid ca să se strice din cauza asta.

Acum caut boxă de schimb. Dacă ați văzut pe undeva, let me know. Merci!

Pentru a vedea cum rage iPhone-ul acum, mergeți aici: http://www.iphonemobile.ro/mi-a-ragușit-iphone-ul/

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

e posibil sa ai un gunoi sau chiar o picatura de apa cu gunoi inauntru. iti recomand sa iei un spray din ala cu aer inauntru si sa-l bagis a sufle pe-acolo pe unde se aude…nush pe unde ca nu am iphone… deci: ori s-a dus dreaq buzzerul ori ai gunoi pe membrana sa

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nasol.
Atentie si cu suflatul, ca nu cumva jetul de aer sa strice (sparga membrana) pe acolo.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Merci pentru sfaturi. Am un spray cu aer pe undeva pe aici. O să îl caut și o să încerc, mai de la distanță, precaut, ca să nu distrug ceva.

Semnătură 

bla bla bla ....

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

mai mult decat acum nu aiu ce strica la buzzerul ala… ori merge ori face la fel…

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am încercat cu aer, no luck.
Am dat volumul la minim și se aude un bâzâit metalic (ceva vibrează cred).

Cred că nu am altă soluție decât să cumpăr suportul central ce conține și boxa.

Semnătură 

bla bla bla ....

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Eu iti sugerez sa-i faci un “blowjob”...LOL  E mult mai eficient decat cu un spray cu aer daca membrana e indoita, pentru ca spray-ul doar impinge nu si trage…

Vorbesc serios.

Pune buzele pe difuzor si trage usor inspre tine si dupa si sufla… repeta operatia de vreo cateva ori.

Si daca nu observi nicio diferenta, inseamna ca nu stiu eu ce vorbesc. grin

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

daca folosesti castile din dotare cum este sunetul ? tot ragusit ? sau nu

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Doar sunetul scos pe speaker-ul extern este afectat. Pe căști sau speaker-ul pentru ureche funcționează “as advertised”.

Semnătură 

bla bla bla ....

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
o_mores - 14 Ianuarie 2008 03:37 PM

Eu iti sugerez sa-i faci un “blowjob”...LOL  E mult mai eficient decat cu un spray cu aer daca membrana e indoita, pentru ca spray-ul doar impinge nu si trage…

Vorbesc serios.

Pune buzele pe difuzor si trage usor inspre tine si dupa si sufla… repeta operatia de vreo cateva ori.

Si daca nu observi nicio diferenta, inseamna ca nu stiu eu ce vorbesc. grin

Am încercat ce mi-ai sugerat tu și am obținut niște rezultate. Am reușit să-l fac să nu mai bârâie la bași, dar (efectul negativ) se aude mai încet. Dacă trag aer, atunci revine la starea în care bârâie la joase. Sunetele înalte se aud OK.

Merci pentru sugestie!

Semnătură 

bla bla bla ....