Eu unul am ramas cu buza umflata cand am vazut ca nu pot instala iMovie pe G4 meu :((
Dar ce e dupa cum vor cei de la Apple? Neah…
1. Copiaza “iLife ‘08.pkg” de pe DVDul iLife ’08 pe hard. (merge sa-l muti doar din fereastra de instalare pe desktop)
2. Click dreapta pe noul “iLife ‘08.pkg”(de pe desktop) si selecteaza “Show Package Contents”
3. Dublu click pe folderul Contents.
4. Click pe fisierul Distribution.dist, apasa Command-D sa ai o copie in caz de ceva.
5. Click dreapta pe Distribution.dist(originalul, nu copia) si selecteaza “Open with->Other”
6. Dute in /Applications/TextEdit.app si apasa Open
7. Cauta al doilea “hasSufficientHardwareForiMovie” (apare de 3 ori in tot fisierul)
8. Cauta “catch (e) {}” acum sub el este o comanda, schimba “false” cu “true”
9. Salveaza fisierul
10. Acum dute inapoi si instaleaza “iLife’08.pkg” de pe desktop.
Daca totul a mers cum trebuie si iMovie sa instalat, in momentul in care il deschizi iti va da o eroare (ceva de genul, iti trebuie un G5 sau un Intel pentru a lucra cu iMovie). Diavoli mici astia de la Apple, dar nici o problema rezolvam noi. Dute acum dupa ce ai inchis acea fereastra cu mesajul de eroare la Software Update si acolo fa-ti update la iMovie la versiunea 7.1, dupa ce ai facut updateul nu te grabi sa-i dai drumul la iMovie mai ai putina rabdare…
1. Deschide Finderul si dute la /Applications
2. Click dreapta pe iMovie.app si selecteaza Show Package Contents
3. Dublu click pe Contents
4. Dublu click pe MacO (lasa fereastra deschisa)
5. Downloadeaza Imagine 7.1
6. Copiaza fisierul din imagine care se numeste iMovie in MacO(din pasul 4)
7. GATA!!!
Sper sa va ajute, la mine merge perfect