Hai sa stabilim ceva de la bun inceput, am tot citit forumul asta in aproape toate directiile, ce nu am gasit ar fi urmatoarele:
De ce mi-am cumparat apple? PENTRU CA ARATA BINE. De aia mi-am luat. NU pentru ca am vazut la x sau la y ca merge brici si ca are sistem de operare stabil. L-am luat petru ca e diferit, pentru ca e verde, albastru pentru ca este mar. Au portabile de-ti sta mintea in loc cat de bine arata sa nu mai zic de eMac iMAc MacMini PoweMac MacPro arata de sta matza (urasc TZ da sa nu se confunde) in coada… Acolo mai sus is niste capturi care eu personal… le consider fakeuri no offence da nu de asta era vorba. Prima mea experienta cu un Mac a fost uluitoare… Se poate si altfel.
Oamenii de la apple incearca sa atinga latura umana a utilizatorului mai mult decat latura productiva. Feels good, looks good, sounds good si daca peste astea he does the job well done asta e. Cred ca mizeaza pe o carte buna din start.
Daca tot e sa stau la munca in fata unui comp aproape 10 ore de ce sa nu stau in fata unui computer care arata bine? In fiecare zii ma uit la grila de la MacPro si la butonul de Power la ledul finut minimal… pe bune chiar ma simt bine acolo in scaunul meu la Mac-ul meu.
Poate sa vina mama lu microsoft sa-mi aduca tot felu de dume de sefeuri, daca nu arata mai bine ca asta degeaba. Acum pe bune cati barbati/femei se uita cu admiratie la o/un femeie/barbat urat. Asta e primul lucru ce atrage atentia, vizualul. Arata bine… mai vedem dupa aia.
In 2004 si Jobs a negat public ca Apple ar lucra la un telefon.
Da, dar asta s-a întâmplat cu trei ani înainte de lansarea iPhone. În iulie 2006 Tim Cook (COO, Apple) a spus:
“As regards cell phones, we do not think that the phones that are available today make the best music players. We think the iPod is. But over time, that is likely to change, and we are not sitting around doing nothing.”
Bine, nu vreau să spun că Apple nu e o companie secretoasă...
[ Modificat: 10 Ianuarie 2008 09:42 PM de Gattopardo ]