Si totusi:
“In 2002, shortly after the first iPod was released, Jobs started thinking about developing a phone”
conform cu: http://www.wired.com/gadgets/wireless/magazine/16-02/ff_iphone?currentPage=all
link postat de Luca
destul de interesant… aici incercam sa analizam strategii de marketing ce includ si teasingul si dezmintiri si zvonuri, retrageri de pe piata a mii de produse din motive de “are o scama la X incrucisare de fire” ceea ce fac sa atraga atentia asupra produsului/actiunii ce va sa vina. toata treaba asta suna a free adv. zilele trecute citeam pe undeva pe la inceputurile threadului iPhone (2006) niste comentarii de genul fake, nu se poate, nu vezi ca e 3Dmax… uite ca 2008 le avem in buzunare si functionale.
nu cred ca putem anticipa ceva mai ales la nivelul marketingului din zilele noastre. Bill zice ca ei se vor axa pe softuri pt telefonie mobila, desi-mi vine greu sa cred asta, mai ales ca se zvoneste si de gPhone. Skype probabil ca-si vor dezvolta si ei serviciile, Yahoo nu cred ca o sa sada cu mainile in san.
Si pana la urma… cu cat incepe sa fie competitia mai acerba cu atat o sa fie bine pentru noi end userii.
Citeam pe undeva printr-o previziune financiara/tehnologica ca serviciile de voce vor deveni din ce in ce mai reduse dpdv al costurilor pe masura ce infrastructura www se va dezvolta. cu cat mai multi cu atat mai bine.
parerea mea