2 din 2
2
Microsoft vrea să cloneze iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Si totusi:

“In 2002, shortly after the first iPod was released, Jobs started thinking about developing a phone”

conform cu: http://www.wired.com/gadgets/wireless/magazine/16-02/ff_iphone?currentPage=all

link postat de Luca

destul de interesant… aici incercam sa analizam strategii de marketing ce includ si teasingul si dezmintiri si zvonuri, retrageri de pe piata a mii de produse din motive de “are o scama la X incrucisare de fire” ceea ce fac sa atraga atentia asupra produsului/actiunii ce va sa vina. toata treaba asta suna a free adv. zilele trecute citeam pe undeva pe la inceputurile threadului iPhone (2006) niste comentarii de genul fake, nu se poate, nu vezi ca e 3Dmax… uite ca 2008 le avem in buzunare si functionale.

nu cred ca putem anticipa ceva mai ales la nivelul marketingului din zilele noastre. Bill zice ca ei se vor axa pe softuri pt telefonie mobila, desi-mi vine greu sa cred asta, mai ales ca se zvoneste si de gPhone. Skype probabil ca-si vor dezvolta si ei serviciile, Yahoo nu cred ca o sa sada cu mainile in san.
Si pana la urma… cu cat incepe sa fie competitia mai acerba cu atat o sa fie bine pentru noi end userii.
Citeam pe undeva printr-o previziune financiara/tehnologica ca serviciile de voce vor deveni din ce in ce mai reduse dpdv al costurilor pe masura ce infrastructura www se va dezvolta. cu cat mai multi cu atat mai bine.
parerea mea

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
grEEnlighter - 10 Ianuarie 2008 09:54 PM

...Yahoo nu cred ca o sa sada cu mainile in san.
Si pana la urma… cu cat incepe sa fie competitia mai acerba cu atat o sa fie bine pentru noi end userii.
Citeam pe undeva printr-o previziune financiara/tehnologica ca serviciile de voce vor deveni din ce in ce mai reduse dpdv al costurilor pe masura ce infrastructura www se va dezvolta. cu cat mai multi cu atat mai bine.
parerea mea

Jerry Yang, co-fondator şi CEO al Yahoo, a prezentat, în cadrul Consumer Electronic Show de la Las Vegas, o nouă versiune a portalului internet, numită Life! şi care are ca obiectiv să recâştige terenul pierdut de Yahoo în faţa liderului mondial Google, informează AFP. Noua interfaţă, aflată încă în construcţie, va fi pagina de start pentru internauţi şi va reuni serviciile online ale Yahoo! (e-mail şi date), precum şi aplicaţii ale partenerilor companiei. Interfaţa are la bază practicile site-urilor de socializare: “prietenii” internauţilor pot recomanda aplicaţii sau avea o agendă comună cu alte persoane.
Grupul a decis să manifeste o mai mare deschidere faţă de aplicaţiile terţilor, strategie care a adus succes site-ului de socializare Facebook şi care a fost preluată şi de Google. “Am numit acest portal Life! pentru că se vrea a fi un punct de plecare în viaţa de zi cu zi”, a spus Yang, revenit la conducerea grupului în urmă cu şapte luni, pentru a combate concurenţa din ce în ce mai puternică a Google pe piaţa publicităţii şi online. În timpul unei conferinţe la CES, Yahoo! a anunţat şi lansarea unei noi versiuni a platformei sale pentru internet pe telefonul mobil, Yahoo! Go, care integrează mai multe funcţii, cum ar fi vizionarea de fotografii prin intermediul filialei sale Flickr.

Această versiune, aflată în faza de testare, urmează să funcţioneze pe telefoanele mobile dotate cu un browser HTML.

Yahoo a deschis platforma Yahoo! Go developerilor independenţi, lucrând cu parteneri precum Viacom, MySpace, Ebay şi fabricanţi de telefoane precum LG sau Motorola, care propun Yahoo o serie de programe integrate, a precizat Marco Noerries, directorul diviziei Yahoo Connected Life Experience.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

si de la asta la lansarea unui terminal specific Yphone sa-i zicem.. nu cred ca mai e mult.

iPhone, MicrosoftPhone, googlePhone, yahooPhone, skypePhone. Drumul a fost deschis de apple (de ce nu ma mira?) restul sa-i vedem cum au reactionat si cu ce vor iesi.

In mod sigur dupa lansarea iPhone (si a succesului acestuia) toti producatorii de terminale/servicii de telefonie mobila si-au regandit strategia. In mod sigur o droaie de proiecte ce se credeau revolutionare la momentul T au fost aruncate la gunoi dupa momentul T+iPhone.

Chiar ma uitam la comparatia intre iPhone si N95. Mi se pare absurda. La momentu asta nu ai cu ce sa compari un iPhone. E mult peste piata la momentul asta. Incepand de la design, mod de utilizare, functionalitate si terminand cu “FRATE NU ARE BLUETOOTH CE NASPA”.
off: la ce naiba-mi trebuie dinte albastru sa ma conectez la nokya asta al tau? sa ce? ringtonurile nu cred ca merg, poze sa-ti trimit… pe bune pozele se vad mai bine pe ecranul meu asa ca mai bine ti le arat, sa-ti trimit 4 Mb de MP3 pe connexiune dintealbastru… pe bune am altele de facut in timpul asta.

on: cred ca asta au facut cei de la apple, au regandit complet modul de utilizare al unui terminal/platforma, si l-au dotat cu exact ceea ce-i trebuie, o camera decenta pt un telefon (ce masa sa fac cu 8MP cand am un obiectiv de 3 lei?), o conexiune WI-FI tapana, un multitouchscreen si a rezultat ceea ce unii din noi avem in buzunare.
acum ma intorc si zic credeti ca restul lumii o sa stea cum mainile in san la treaba asta si o sa priveasca cu apple o sa acapareze mare parte din piata. io nu cred. microsoft e indreptatita sa se gandeasca la elaborarea unui terminal gsm. e si normal sa fie asa. ca nu o sa arate ca pozele de mai sus asta e alta problema. ca nu o sa fie la fel de bun/fiabil ca iPhone si asta ramane de vazut.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

trend setter se cheama ce face apple wink

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 10 Ianuarie 2008 10:51 PM

trend setter se cheama ce face apple ;)

10x NU GASEAM CUVANTUL, si de cand am srcis postul ma chinui sa-mi aduc aminte.
prima oara cred ca in Megatrends am intalnit termenul (eu personal).

Semnătură 

2 din 2
2