2 din 3
2
Carcasa disk extern ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: t0sh user
Macuser din: 31.07.07

@ Sorin Si eu caut de ceva vreme in .ro unul .. Uite ce am gasit: Vantec 2.5’ sata usb 2.0 & fireware, il gasesti si aici Link
La ce capacitate ai gasit hitachi travelstar 7K200?
Poate si un link ceva…multumesc.
Uite si un link interesant, daca ai nevoie vreodata de viteza pt un hdd extern [http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16839113008] VANTEC UGT-ST450CB SATAII ExpressCard 2 x eSATA [/url]

[ Modificat: 10 Ianuarie 2008 08:02 AM de THe_KiNG ]

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Multumesc Kaminoreal , pina la urma cred ca o sa aleg ceva de la vantec dar nu stiu sigur care pentru ca ma tenteaza si asta http://www.mediadot.ro/produse/32-periferice/108-rack-uri/17560-rack-extern-hdd-2.5-sata-vantec-nexstar-lite-nst-285s2-bk.html  pentru ca este mic ultraportabil si nu are nevoie de alimentare separata se alimenteaza de la usb , nu imi dau seama la cel pe care mi-l propui tu daca atunci cind il folosesc doar pe usb merge fara alimentare separata si doar in cazul in care il folosesc pe firewire sa fie necesara alimentarea lui de la priza . Asta ar fi nemaipomenit . Cit despre hitachi-ul pe care mi l-am cumparat are 200 GB capacitate la 7200 RPM si l-am cautat mult in Romania da nu l-am gasit , asa ca mi l-am cumparat din Belgia de la mediamarkt unde l-am gasit pe raft .

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mi-am luat azi de pe Academiei o carcasa pe USB; o chinezarie, dar surpriza: in cutie era asa:
- carcasa (frumusica de felul ei);
- cablu USB;
- cablu alimentare USB (se alimenteaza din alt port USB);
- cartucica in care zice ca e bun si de Mac;
- surubele;
- surubelnita pentru acele surubele;
- etui de piele pentru carcasa (arata naspa, dar intentia conteaza…).

Bai, toata stima pentru chinezii astia!
Totul a costat cam 28 de lei (nu mai stiu sigur, ca am mai luat si niste duale; a propos: duale Omega (Toast zice ca-s facute de Ricoh) la 6 lei bucata).

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

Hmn tre sa fac si eu o vizita acolo…rapid!
Nasol cu parcarea in zona… :(
Oricum trebuie sa gasesc hdd la 7200 intai…

@sorin Pana la urma ce ti-ai luat?

P.S. alea sunt pomana la 6 lei wink
O sa-mi iau vreo 20 sa am…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Gasiti restul mesajelor offtopic la Discutii generale.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

Nu gasesc Hitachi ala dar ce ziceti de asta LINK?
Are cineva asa ceva?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 18 Ianuarie 2008 12:09 AM

Mi-am luat azi de pe Academiei o carcasa pe USB; o chinezarie, dar surpriza: in cutie era asa:
- carcasa (frumusica de felul ei);
- cablu USB;
- cablu alimentare USB (se alimenteaza din alt port USB);
- cartucica in care zice ca e bun si de Mac;
- surubele;
- surubelnita pentru acele surubele;
- etui de piele pentru carcasa (arata naspa, dar intentia conteaza…).

Bai, toata stima pentru chinezii astia!
Totul a costat cam 28 de lei (nu mai stiu sigur, ca am mai luat si niste duale; a propos: duale Omega (Toast zice ca-s facute de Ricoh) la 6 lei bucata).

39 lei! Corect, asta ai în cutie, doar că șurubelnița începe să se învîrtească în mîner dacă dai peste un șurub mai rebel. Ei, lucruri mărunte, merge și fără să pui șuruburile, evident. Pe mac intel am făcut și boot din ea și am rulat Leo timp de vreo oră să văd cum merge. E absolut OK.
Dualele Omega sînt absolut OK, mie nu mi s-a bușit nici unul. Înainte au avut Platinium, de asemenea OK. Intenso (germane) tot OK. Cele mai bune prețuri la dvd dl au acolo și la tanti aia de la Cora Pantelimon, care vinde pe hol, în fața casselor de marcat: 6-7 lei, preț fără concurență și marfă de calitate.

[ Modificat: 19 Ianuarie 2008 03:24 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Mi l-am luat pe cel pe usb de la vantec inca nu l-am folosit ca nu am schimbat inca hd din mac , asa ca nu stiu cum functioneaza dar de aratat nu arata asa de bine sa zicem ca in poze , tabla ieftina cu multe scrisuri sint un pic dezamagit

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sorin - 19 Ianuarie 2008 05:11 PM

Mi l-am luat pe cel pe usb de la vantec inca nu l-am folosit ca nu am schimbat inca hd din mac , asa ca nu stiu cum functioneaza dar de aratat nu arata asa de bine sa zicem ca in poze , tabla ieftina cu multe scrisuri sint un pic dezamagit

Păi pe tine tabla carcasei te interesează sau controllerul? Sau crezi că, dacă estetica e cum e și funcționalitatea șchioapătă. Mai ziceam zilele trecute că IBM-urile arată urît, totuși nu-s scule rele.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cu permisiunea lui sorin, imi expun si io problema:
Vreau sa-mi iau un rack extern in care sa bag, dupa nevoie, un dvdrw-dl sau un hdd. am un hdd de 20gb pe care-l folosesc pt diverse chestiuni. prefer un rack si cu mufa fw. am vazut la dc-shop acest produs dar nu am certitudinea ca pot baga si hdd-ul. nu ma intereseaza sa arate bine pe birou, vreau sa fie functional. desigur, poate sa fie si ieftin.
so, aveti alte sugestii, recomandari?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

au, dar e naşpa rău man…şi e cât china. te nemulţumeşte aşa rău un usb 2.0? măcăr aia ar fi mică, mobilă şi usb powered (scapi de greutate în geantă)..
sigur poţi băga şi hddul, eu aşa mi.am făcut un dvd rw

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

mobilitatea nu este un factor decisiv. spre deosebire de un alt coleg de forum, eu nu vreau sa fiu “tir” si sa am hdd din macbook plin. tot ce am nevoie imi voi pune pe dvd iar hdd vreau sa-l folosesc pt diverse experimente…ma rog, nu conteaza. as vrea sa fie cu fw deoarece, din cate mi-au spus si mie altii mai destepti, la transferul de date sustinut, usb cam cocoseaza procesorul. disper cand vad placinta aia colorata…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

aşa e man, dar pun pariu că oricâte dvduri ai avea, hdd mobile, etc, când e să pierzi ceva nu ai apucat niciodată să faci un back-up… să nu-mi spună mie unul că nu a păţit aşa măcar o dată...

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

eu n-am patit :D si ma consider norocos de-aseara de cand a expus psergiu intamplarile sale

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 22 Ianuarie 2008 07:20 PM

cu permisiunea lui sorin, imi expun si io problema:
Vreau sa-mi iau un rack extern in care sa bag, dupa nevoie, un dvdrw-dl sau un hdd. am un hdd de 20gb pe care-l folosesc pt diverse chestiuni. prefer un rack si cu mufa fw. am vazut la dc-shop acest produs dar nu am certitudinea ca pot baga si hdd-ul. nu ma intereseaza sa arate bine pe birou, vreau sa fie functional. desigur, poate sa fie si ieftin.
so, aveti alte sugestii, recomandari?

Dacă scrie pe el 5.2 inci, încape și unitate optică și disc, numai conexiunea să fie OK. Mai e și modul de fixare, să nu zdrăngăne acolo. Pe unele scrie expressis verbis cum să ce pot pune și unități optice și discuri.

Semnătură 

2 din 3
2