Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
suna aici si vezi poate mai au pe stoc. Eu de la ei am luat- pe aia de HDD de 3,5 (care e la vinzareeeeeeeee…..)
Daca nu cumva ai si sunat (zici de importator….)
am vb cu cei de la azerty.ro si mariosoft.ro
am sunat is la astia dar cele 2 nr sunt in balarii..initial am crezut ca e o problema cu tf meu dar nici de pe alte nr nu-i pot apela. le-am scris un mail dar nu cred ca trimit prin colet cu plata ramburs…nu am gasit nimic specificat in acest sens, pe siteul lor. duamne ajuta!
multumesc mult Mac@. m-am uitt si eu pe la vanzari dar nu am gasit nici una de 5.25. mi-o fi scapat.
aluooo, care aveti ma un rack extern de 5.25 si cu fw?! ia sa bag io un anunt la cumparari.
si taman scriu primul dvd-rw verbatim cu noul rack vantec. 170lei cu tot cu transport, 24luni garantie, 2 mufe fw, 1 usb + Audio Jack. are si un cd cu tot felul de drivere printre care si ceva update pt Toast. daca e cineva interesat, gasiti aici manualul de utilizare.
si iata ca ne-am luat cu vorba si nici nu am observat cand a terminat de scris. foarte taaaaare, frate!
sunt curios daca pot face copy disc intre unitatea externa si superdrive…
Boah dar ce destept e rack-ul asta!!! Avand 2 mufe fw, functioneaza ca un fel de…switch. Adica am conectat in rack cele 2 mac-uri din casa si apoi, prin ftp, am transferat diverse fisiere intre mac-uri. e drept ca rata de transfer era cam de 4mega (sa fie oare din cauza ca in acelasi timp faceam un backup cu ibackup?!) dar eu is multumit. am bagat un dvd in unitatea externa aflata in rack dar, din pacate, nu mi-a fost vazut de nici unul din mac-uri.
si taman scriu primul dvd-rw verbatim cu noul rack vantec.
sunt curios daca pot face copy disc intre unitatea externa si superdrive…
Bineînțeles, este unul dintre avantajele unei unități externe, face și copy disc direct, fără să mai treci prin faza de imagine. Plus că e portabil, plus că poate fi și boot unit la o adică.