3 din 3
3
Carcasa disk extern ?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

rahat! am vorbit la 2 magazine si nici unul nu-l are pe stoc si nici la importator nu e deoarece…nu se mai fabrica!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

suna aici si vezi poate mai au pe stoc. Eu de la ei am luat- pe aia de HDD de 3,5 (care e la vinzareeeeeeeee…..)
Daca nu cumva ai si sunat (zici de importator….)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am vb cu cei de la azerty.ro si mariosoft.ro
am sunat is la astia dar cele 2 nr sunt in balarii..initial am crezut ca e o problema cu tf meu dar nici de pe alte nr nu-i pot apela. le-am scris un mail dar nu cred ca trimit prin colet cu plata ramburs…nu am gasit nimic specificat in acest sens, pe siteul lor. duamne ajuta!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si-au schimbat numerele de tel.
Am sunat eu si nu o mai au pe stoc. Nasol.

Vezi ca era una de vinzare pe forum - cu tot cu dvdrw inauntru…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

multumesc mult Mac@. m-am uitt si eu pe la vanzari dar nu am gasit nici una de 5.25. mi-o fi scapat.
aluooo, care aveti ma un rack extern de 5.25 si cu fw?! ia sa bag io un anunt la cumparari.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

tongue wink
hai ca azi sint combinator…
ia uite mai bine:
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/9020/P15/#86850
cre’ ca al lu’ matale e…. cheese

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

din toate magazinele din tara nu ai gasit mai?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dracia - 24 Ianuarie 2008 10:43 PM

n-am verificat in toate magazinele din tara!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07
mediaconvertor - 24 Ianuarie 2008 10:51 PM
dracia - 24 Ianuarie 2008 10:43 PM

n-am verificat in toate magazinele din tara!

Aici : http://www.mega-byte.ro/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=vantec&sort=20a&page=1

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si taman scriu primul dvd-rw verbatim cu noul rack vantec. 170lei cu tot cu transport, 24luni garantie, 2 mufe fw, 1 usb + Audio Jack. are si un cd cu tot felul de drivere printre care si ceva update pt Toast. daca e cineva interesat, gasiti aici manualul de utilizare.
si iata ca ne-am luat cu vorba si nici nu am observat cand a terminat de scris. foarte taaaaare, frate!
sunt curios daca pot face copy disc intre unitatea externa si superdrive…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Ar trebui sa mearga,pe windows sigur merge,am avut 2 unitati la pc si asa copiam.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Boah dar ce destept e rack-ul asta!!! Avand 2 mufe fw, functioneaza ca un fel de…switch. Adica am conectat in rack cele 2 mac-uri din casa si apoi, prin ftp, am transferat diverse fisiere intre mac-uri. e drept ca rata de transfer era cam de 4mega (sa fie oare din cauza ca in acelasi timp faceam un backup cu ibackup?!) dar eu is multumit. am bagat un dvd in unitatea externa aflata in rack dar, din pacate, nu mi-a fost vazut de nici unul din mac-uri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 02 Februarie 2008 09:52 PM

si taman scriu primul dvd-rw verbatim cu noul rack vantec.
sunt curios daca pot face copy disc intre unitatea externa si superdrive…

Bineînțeles, este unul dintre avantajele unei unități externe, face și copy disc direct, fără să mai treci prin faza de imagine. Plus că e portabil, plus că poate fi și boot unit la o adică.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

3 din 3
3