Panther nu s-a inteles cu ONYX
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Am patit de 2 ori aseara aceeasi chestie…Prima data am rulat ONYX si mi-am bagat nasul peste tot: toate optimizarile cu tot bifat si la clean system files ... cand am dar restart, imi apare consola… system file mounted read-only - run fsck… etc etc… am vrut sa reinstalez (boot de pe cd) si la fel, mi-a aparut consola… aceeasi eroare… deja incepusem sa imi fac griji… am bagat frumos OS9 ... a bootat… am ras tot de pe hdd… thanks God ca aveam backupuri smile wink si a mers reinstalat pantheru… m-a mancat in ... DOS…  smile ... si am rulat iar ONYX cu optimizarile… sa vezi minune, la restart, pe sistem instalat de 10 min, iar consola CU ACEEASI EROARE… a mai patit-o cineva? probabil am activat eu ceva aiurea prin ONYX ala… am reinstalat Pantheru am rulat HDD Doctor ca am zis ca poate e ceva cu el, nimic, am bagat si XBench si am stresat macu 1/2 ora si a mers OK! Pantheru se misca bine… insa ma intreb care anume optiune din ONYX a cauzat acestea… smile nu mai incerc cu ONYX ca nu mai am timp de experimente…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pai te-a mincat… ce vrei sa optimizezi dupa ce faci instalare?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

voiam sa vad ce anume a cauzat eroarea… care optiune mai exact… inca nu m-am lamurit smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Ai versiunea corecta de Onyx pentru Panther (10.3)? http://www.titanium.free.fr/pgs/english.html

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu stiu.. abia astept sa ajung acasa sa vad smile acum sunt la munci wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai daca nu ai varianta pt 10.3, nu te mai mira!
Sa zici, chiar sunt curios. Nu am mai auzit ca OnyX-ul sa faca asa o varza.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
D.O.R.U.T.Z. - 07 Februarie 2006 03:56 PM

Am patit de 2 ori aseara aceeasi chestie…Prima data am rulat ONYX si mi-am bagat nasul peste tot: toate optimizarile cu tot bifat si la clean system files ... cand am dar restart, imi apare consola… system file mounted read-only - run fsck… etc etc… am vrut sa reinstalez (boot de pe cd) si la fel, mi-a aparut consola… aceeasi eroare… deja incepusem sa imi fac griji… am bagat frumos OS9 ... a bootat… am ras tot de pe hdd… thanks God ca aveam backupuri smile wink si a mers reinstalat pantheru… m-a mancat in ... DOS…  smile ... si am rulat iar ONYX cu optimizarile… sa vezi minune, la restart, pe sistem instalat de 10 min, iar consola CU ACEEASI EROARE… a mai patit-o cineva? probabil am activat eu ceva aiurea prin ONYX ala… am reinstalat Pantheru am rulat HDD Doctor ca am zis ca poate e ceva cu el, nimic, am bagat si XBench si am stresat macu 1/2 ora si a mers OK! Pantheru se misca bine… insa ma intreb care anume optiune din ONYX a cauzat acestea… smile nu mai incerc cu ONYX ca nu mai am timp de experimente…

eu zic că, în general, să NU folosești diverse utilitare de sistem, iar imediat după reinstalare chiar te-a mîncat necuratu’... dacă e de rău, save all and clean install…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 07 Februarie 2006 10:48 PM

Pai daca nu ai varianta pt 10.3, nu te mai mira!
Sa zici, chiar sunt curios. Nu am mai auzit ca OnyX-ul sa faca asa o varza.

ba face, dacă apeși pe butoanele alea așa, să fie: think twice before you type… do not harm others…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mda… versiuea era corecta… de panther… cred ca totusi face si chestii nasoale daca apesi pe unde nu trebuie…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
D.O.R.U.T.Z. - 08 Februarie 2006 01:39 AM

mda… versiuea era corecta… de panther… cred ca totusi face si chestii nasoale daca apesi pe unde nu trebuie…

dacă nu ești mac-expert și/sau nu testezi aplicații NU folosi optimizarea sistemului cu 3rd party applications; astea umblă adînc în sistem și, dacă nu știi ce faci, mai bine lipsă. probabil vei ajunge să reinstalezi după reinstalare!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cred ca stiu: exista o optiune sa startezi in verbose mode: dar exista si atentionarile postate de creator: Joel Barriere! Dracu te-a pus sa bifezi totul?