Pentru referraluri se mai da inca un program alaturi de Launchbar: NoteBook.
noi care am cumparat mai primim, sau am luat prea devreme ceva. tot nu a venit seria de la pixelmator…
Cum nu? Numai că nu mai vine e-mail automat, dar - dacă nu ai șters primjul mesaj - te duci la adresa de acolo și vei vedea lista cu sn actualizată.
Fiindcă veni vorba, eu nu reușesc să recuperez sn de la jocul ăla final, dacă mă duc la coșul de cumpărături mă scutește, e drept, de taxă, dar îmi pune costul transportului, eu nu văd secțiunea de descărcare electronică. Dacă nu pricepeți ce vreau să spun, duceți-vă la link și veți vedea despre ce vorbesc.
este si varianta online, l-am dat jos de la ei de pe site, un dmg de vreo 500 MB si primesti activarea in mail
Da, dar ca să primești activarea aia, trebuie să fii suficient de tenace și de inteligent, ca să ajungi la stadiul de a primi acel e-mail! află că, nervos și disperat, am reușit, după vreo 4 încercări. site-ul cu pricina are imbecilul model de a alege forma de plată electronică nu la început, cum credeam, ci abia la sfîrșit, după ce completezi adresa de două ori, deoarece România nu e pe prima listă, abia în final apeși pe electronic download bla-bla și vine e-mail-ul. Deci, da, am reușit pînă la urmă, cred că acum IQ-ul meu a trecut de 100.
P.S. Acuma văd că au serverul înecat de download-uri, zice să revin că-s prea mulți conectați. Să vedem dacă torrentul merge.
noi care am cumparat mai primim, sau am luat prea devreme ceva. tot nu a venit seria de la pixelmator…
Cum nu? Numai că nu mai vine e-mail automat, dar - dacă nu ai șters primjul mesaj - te duci la adresa de acolo și vei vedea lista cu sn actualizată.
Fiindcă veni vorba, eu nu reușesc să recuperez sn de la jocul ăla final, dacă mă duc la coșul de cumpărături mă scutește, e drept, de taxă, dar îmi pune costul transportului, eu nu văd secțiunea de descărcare electronică. Dacă nu pricepeți ce vreau să spun, duceți-vă la link și veți vedea despre ce vorbesc.
hai ca am vazut ca tb sa urmez linkul, eu citeam doar mailul, merci. huk, aceeasi problema o am si eu. cum facem sa punem mana pe joc?
Pentru licenta urmezi pasii si la expediere alegi electronica, bagi codul promo si iti apare total zero.
Dai ok si nu mai bagi nici un card, nimic. Iti da un serial pentru numele tau.
Baieti destepti ca au pus jocul si pe torrent pe piratebay. Si pe situl macheist in linckul din email te trimite acolo. Nu stiu de ce nici ala nu mai merge (torrentul) dar vad ca sunt seederi destui. Destul de misto. Na ca tragem si noi jocuri de pe Piratebay 100% legal si cu licenta.
P.S. Linkul din mailul de licentiere merge, cel de pe ftp. Am deschis situl cu transmit si apoi l-am luat manual.
hai ca am vazut ca tb sa urmez linkul, eu citeam doar mailul, merci. huk, aceeasi problema o am si eu. cum facem sa punem mana pe joc?
Păi am explicat cum: intri pe link cum că l-ai cumpăra, îl pui la coș, completezi o dată adresa, apoi a doua oară (românia nu e acolo, dar ai secțiunea „alte țări” - zic ei acolo, fii atent să nu sari pasajul), apoi abia la final zici că download, n u expediție, și bagi acolo, în stînga jos, codul ăla de la MacHeist. Peste cîteva minute, vine e-mail cu un link și cu sn. Poți face download la dmg ori la torrent. Merg foarte încet, se pare că descarcă foarte mulți. Deocamdată nu am reușit să descarc, cred că renunț și revin mîine. E o viteză de c…
Pentru licenta urmezi pasii si la expediere alegi electronica, bagi codul promo si iti apare total zero.
Dai ok si nu mai bagi nici un card, nimic. Iti da un serial pentru numele tau.
Baieti destepti ca au pus jocul si pe torrent pe piratebay. Si pe situl macheist in linckul din email te trimite acolo. Nu stiu de ce nici ala nu mai merge (torrentul) dar vad ca sunt seederi destui. Destul de misto. Na ca tragem si noi jocuri de pe Piratebay 100% legal si cu licenta.
Da, și pe mine m-a amuzat treaba asta, e tare: pe site-ul oficial să pui link la pirate bay!
foarte tare inregistrarea la 1password…deact tarasti o imagine in casuta de inregistrare (ca si un fel de card) si gata. cool!
eu vorbeam de softurile noi…mai primim si la alea licenta daca am dat banu, sau alea sunt pt cei care iau de acum inainte?
Frumos acest promo MacHeist, la grup de trei, cu discountul de rigoare, iei un snop de aplicații, dintre care 2-3 sînt cert utile, alte 2-3 uneori utile + acel joc pt fi-mea, desigur, doar nu voi juca eu… Al doilea joc nu-i place, dar mai vedem cine îl va folosi în familie! Conform site-ului, au strîns o sumă frumușică.