2 din 2
2
Error code 0x8002006E la DVD burn.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
dariusg - 11 Ianuarie 2008 04:56 PM

Şi mai tre’ să fac şi PROM acum, după aia cu fsck -fy?

(PRAM, dude!)
Fa-o si p-aia.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

Deocamdată reuşesc să scriu pe un DVD pe care mi-a dat eroarea ieri, deci bănui că temporar a funcţionat metoda cu fsck - fy şi mi-a reparat acolo. Dacă mai face probleme, fac şi cu PRAM şi văd aia cât durează. Mulţam frumos pentru ajutor.

PRAM-pam-pam. smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dariusg - 11 Ianuarie 2008 05:06 PM

Deocamdată reuşesc să scriu pe un DVD pe care mi-a dat eroarea ieri, deci bănui că temporar a funcţionat metoda cu fsck - fy şi mi-a reparat acolo. Dacă mai face probleme, fac şi cu PRAM şi văd aia cât durează. Mulţam frumos pentru ajutor.

PRAM-pam-pam. smile

Greu de spus dacă re-boot în modul safe este cauza reparării hibei. Reține, ca principiu, că dacă ai o eroare la arderea lui cd/dvd, dă imediat restart. Dacă ai o eroare la ardere, care poate avea cauze multiple, este foarte probabil să ai un lanț de erori dacă nu restartezi macul. De regulă, dacă e eroare de sistem, re-boot-ul rezolvă hiba. La mine asta funcționează ca regulă și principiu de bază.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Sunt discuri care au o rata f mare de succes la scriere… si altele.. care nu se pupa cu una din doua unitati…

Check it out: >> http://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm

2 din 2
2