1 din 2
1
Firmware 1.1.3 deja disponibil pentru download ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Ceva foarte interesant.

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4037.2008114.5Bghn/iPhone1,1_1.1.3_4A08.ipsw

Este posibil ca Nate True sa fi “prins” un moment cand acest download a mers ?

De notat mesajul pe care il da serverul Apple: ca exista totusi un fisier cu denumirea aceea !!!

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Linkul OFICIAL pt. download 1.1.3 este:

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4061.20080115.4Fvn7/iPhone1,1_1.1.3_4A93_Restore.ipsw

NU UPGRADATI INCA LA ACEASTA VERSIUNE !!! ASTEPTATI SA APARA CEL PUTIN METODA DE ACTIVATE/ JAILBREAK !!!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

updatati… de ce sa mai asteptati…
asa se invata smile
altfel ce rost are sa downloadati un link?...

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
dacuBurebista - 16 Ianuarie 2008 04:44 AM

asa se invata smile

Chiar așa. Ascultați-l pe dacu. Are mare dreptate. Așa se învață, din greșalele altora. Updatați, și apoi repede… cu feedbacku’ ca să învățăm și noi, aștia mai răbdători.
wink

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
dacuBurebista - 16 Ianuarie 2008 04:44 AM

asa se invata smile

Am pus linkul pt. a certifica ca releaseul 1.1.3 este deja disponibil, in conditiile in care iTunes afiseaza ca este disponibil, dar da mesaj ca nu poate contacta serverul de download atunci cand se apasa butonul Update.

Eu am avertizat deja sa nu se faca upgrade la noua versiune 1.1.3

Cei care upgradeaza totusi o fac pe propriul risc. (E cineva pe un forum care a upgradat la 1.1.3 si acum nu mai poate sa il downgradeze inapoi, nici macar sa-l activeze legitim pe AT&T;!)

EDIT: TurboSim NU MERGE pe 1.1.3 ! Sa vedem feedback de la cei cu StealthSIM sau NextSIM, dar nu acum ci cand se va gasi metoda de activare + jailbreak pentru 1.1.3

[ Modificat: 16 Ianuarie 2008 04:55 AM de CosminB ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.12.06

Am un iPhone cu 1.1.1. iTunes nu este pus sa faca upgrade de firmware automat pe iPhone. Acum vine intrebarea: se poate face upgrade la iTunes 7.6? Adica, pot aparea ceva probleme cu iPhone-ul daca se instaleaza upgrade-ul de iTunes?

Semnătură 

“Simplitatea, dusă la extrem, devine eleganță.” - Jon Franklin

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu am făcut upgrade la iTunes,am conectat iPodul Touch 1.1.1,a păstrat toate setările anterioare,nu a făcut automat sync și nici update.Cred că se va comporta la fel și la iPhone

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
DoT - 16 Ianuarie 2008 06:10 AM

Eu am făcut upgrade la iTunes,am conectat iPodul Touch 1.1.1,a păstrat toate setările anterioare,nu a făcut automat sync și nici update.Cred că se va comporta la fel și la iPhone

Dar ai incercat sa versi ceva in el? Niste muzica, ceva.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
ovidiutache - 16 Ianuarie 2008 05:16 AM

Am un iPhone cu 1.1.1. iTunes nu este pus sa faca upgrade de firmware automat pe iPhone. Acum vine intrebarea: se poate face upgrade la iTunes 7.6? Adica, pot aparea ceva probleme cu iPhone-ul daca se instaleaza upgrade-ul de iTunes?

Daca doar upgradezi iTunes n-ar trebui sa fie vreo problema. Nu upgrada insa si iPhoneul deocamdata la v.1.1.3

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
DoT - 16 Ianuarie 2008 06:10 AM

Upgradeul pt iPod din cate am inteles nu se va face gratuit….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 
cosminbro - 16 Ianuarie 2008 06:39 AM
ovidiutache - 16 Ianuarie 2008 05:16 AM

Daca doar upgradezi iTunes n-ar trebui sa fie vreo problema. Nu upgrada insa si iPhoneul deocamdata la v.1.1.3

Asta stiam, cu update-ul la 1.1.3 Pai tocmai de aceea ma feresc. Sa nu cumva sa sa instaleze update-ul la iTunes si sa te oblige sa iti faci update la 1.1.3 la iPhone.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

da, e posibil. o sa iasa o mana din ecran, o sa te stranga de gat pana dai click pe YES!!!

Poveste offtopic, dar nu prea: Aveam un PC la munca pe care il updatam. Si stiam ca pentru XP-ul cumparat cu licenta mai da mesaje ca e contrafacut sau asa pare. Si cand a vrut sa instaleze WGA i-am zis ca nu accept licenta, ca nu accept sa ma caute in pantaloni in fiecare zi M$. Si el a zis OK si a facut restul updateurilor. Altii au cautat saptama ce a urmat 15 moduri sa dezactivezi WGA, dar ei au fost prosti nu Windowsul.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
huk - 16 Ianuarie 2008 07:02 AM

da, e posibil. o sa iasa o mana din ecran, o sa te stranga de gat pana dai click pe YES!!!

Poveste offtopic, dar nu prea: Aveam un PC la munca pe care il updatam. Si stiam ca pentru XP-ul cumparat cu licenta mai da mesaje ca e contrafacut sau asa pare. Si cand a vrut sa instaleze WGA i-am zis ca nu accept licenta, ca nu accept sa ma caute in pantaloni in fiecare zi M$. Si el a zis OK si a facut restul updateurilor. Altii au cautat saptama ce a urmat 15 moduri sa dezactivezi WGA, dar ei au fost prosti nu Windowsul.

Degeaba incerci sa faci glume, dar am citit pe mai multe forum-uri diverse speculatii cum ca odata updat-at iTunes la 7.6, nu o sa mai faca sync cu iPhone daca nu are firmware 1.1.3. Asta era de fapt ingrijorarea mea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: 
ovidiutache - 16 Ianuarie 2008 04:35 PM
huk - 16 Ianuarie 2008 07:02 AM

Degeaba incerci sa faci glume, dar am citit pe mai multe forum-uri diverse speculatii cum ca odata updat-at iTunes la 7.6, nu o sa mai faca sync cu iPhone daca nu are firmware 1.1.3. Asta era de fapt ingrijorarea mea.

La mine a mers sincronizarea pe iTunes 7.6.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

confirm. nu te roaga sa faci update la firmware. nici check for update nu am incercat sa fiu sincer si nici nu cred ca o sa incerc pana la o confirmare oficiala de jailbreack + ca StealthSim va functiona cu 1.1.3

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 
grEEnlighter - 16 Ianuarie 2008 06:05 PM

confirm. nu te roaga sa faci update la firmware. nici check for update nu am incercat sa fiu sincer si nici nu cred ca o sa incerc pana la o confirmare oficiala de jailbreack + ca StealthSim va functiona cu 1.1.3

Foarte bine faci. StealthSIM va merge probabil pe 1.1.3 NUMAI daca va apare activare/jailbreak pt. 1.1.3.
Deocamdata nici o solutie xxxSIM nu functioneaza pe 1.1.3

Semnătură 

1 din 2
1